Alle NieuwsAANVALLER ROBINET TEKENT VOOR KVO

AANVALLER ROBINET TEKENT VOOR KVO

Aanvaller Thomas Robinet (26) heeft bij KVO een contract voor vier seizoenen getekend. Hij komt over van de Franse derdeklasser Chateauroux en wordt voor één seizoen uitgeleend aan AS Nancy.

Robinet is een bekende naam in de Franse derde klasse. Hij is een garantie op doelpunten: 9 goals in 23 matchen bij Villefranche, 13 in 34 bij Laval en vorig seizoen 18 in 33 bij Chateauroux. Ook dit seizoen trof hij al één keer raak.

Vanaf nu moet hij dus doelpunten scoren voor Nancy om volgend seizoen dan misschien de stap hogerop te zetten naar KVO.

Gauthier Ganaye: KVO-fans zullen zich misschien vragen stellen waarom we weer een speler halen en die vervolgens uitlenen aan Nancy, maar voor alle betrokken partijen is dit het beste pad dat we kunnen uitstippelen: Nancy heeft er een goede spits bij, de speler heeft toekomstperspectief om een stap hoger te gaan spelen in de Belgische eerste klasse en KVO heeft er volgend seizoen misschien een goede aanvaller bij. Los daarvan kan een eventuele meerwaarde op een verkoop ook lucratief zijn voor KVO. Als we dergelijke deals sluiten, is dit omdat we ervan overtuigd zijn dat alle betrokken partijen er wel bij varen. Dat heet proberen voordeel te halen uit het zogenaamde ‘multi club ownership’-model.
Ik kan bevestigen dat er deze transferperiode ook voor KV Oostende nog onmiddellijk inzetbare versterking komt, we werken daar ontzettend hard aan voor de deadline van 6 september..

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL