Alle NieuwsAMIENS – KVO 2-1

AMIENS – KVO 2-1

KVO heeft in een oefenwedstrijd met 2-1 verloren van de Franse tweedeklasser Amiens. Bij KVO kwamen de geblesseerde Britten McGeehan (enkel) en Medley (knie) niet in actie. Die laatste zou wel komende week weer aansluiten bij de groep.

In de eerste helft kwam Amiens na een twintigtal minuten op voorsprong, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Het was uitstel van executie want de daaropvolgende hoekschop werd tegen de touwen gekopt. KVO kon één keer dreigen, maar de knal van Kvasina ging naast.

In de tweede helft diepte Amiens de score uit na een knappe aanval, de derde treffer strandde op de paal. KVO kon in de slotminuut milderen via Makhtar Gueye.

Opstelling: Hubert (46′ Schelfhout), Jakel (46′ Tanghe), Osifo (46′ Theate), Capon (46′ D’Haese), Ndicka (46′ Bouali, tester), Amade (tester), D’Arpino, Boonen (46′ Rocha), Batzner (46′ Patoulidis), Kvasina (65′ Stiers), Berte (46′ Gueye)