Alle NieuwsAndrew Hjulsager naar KAA Gent
Andrew Hjulsager

Andrew Hjulsager naar KAA Gent

KVO bereikte een akkoord met AA Gent over de transfer van Andrew Hjulsager. We bedanken Andrew voor zijn bijdrages de voorbije twee seizoenen en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Andrew Hjulsager kwam in 2019 over van het Spaanse Celta de Vigo. Hij toonde toen bij momenten al flitsen van zijn intrinsiek talent maar hij werd toch vooral afgeremd door blessures, al waren er ook enkele hoogtepunten, denk maar aan zijn doelpunt in de spectaculaire 3-2 zege tegen Anderlecht. Afgelopen seizoen schudde de Deense middenvelder die blessurelast helemaal van zich af en was hij een absolute smaakmaker in de ploeg van Alexander Blessin. Met zes goals en twaalf assists werd hij door de supporters verkozen tot ‘Speler van het Seizoen’. Volgend seizoen beproeft hij dus zijn geluk bij AA Gent.

Andrew Hjulsager: “Ik ben KVO dankbaar voor de kans die ik hier heb gekregen om mijn carrière opnieuw te lanceren. Mijn eerste seizoen was moeilijk, zowel voor de club als persoonlijk, maar vorig seizoen zal ik nooit vergeten. Het was een absoluut topseizoen, helaas zonder publiek in het stadion. Ik bedank de supporters voor hun steun en zeker en vast om mij te bekronen met de titel van meest verdienstelijke speler. En natuurlijk bedank ik ook alle ploegmakkers en stafleden, zonder hen zou ik dit niet hebben verwezenlijkt.”

Executive President Gauthier Ganaye: Andrew was het afgelopen seizoen een betrouwbare speler voor onze club. Daarom hebben we ons best gedaan om hem te overtuigen zijn verblijf bij KVO te verlengen. We slaagden er niet in dat opzet, dus een jaar voor het einde van zijn contract moesten we een deal sluiten met Gent. We wensen hem het beste voor zijn toekomst en zullen onze energie blijven richten op het opbouwen van een competitief team.”

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL