Alle NieuwsBIED NU OP DE RETROSHIRTS VOOR DE KERSTACTIE

BIED NU OP DE RETROSHIRTS VOOR DE KERSTACTIE

Zoals elk seizoen staat de ‘kerstspeeldag’ in het teken van de shirtveiling ten voordele van VZW Younited. De wedstrijdshirts worden bedrukt met het logo van Younited Belgium op de borst en na het laatste fluitsignaal worden ze gesigneerd en geveild ten voordele van het goede doel.

En extra speciaal dit seizoen: KVO speelt die wedstrijd tegen KRC Genk met de #KVO40JOAR-retroshirts ! Door de vroege bekerexit en het feit dat bekertegenstander KV Kortrijk ook rood in de uitrusting had, konden we maar één wedstrijd spelen in die retroshirts, die gebaseerd zijn op de uitrusting van het seizoen 1991-1992. Daarom besloten we om er ook mee te spelen op deze ‘kerstmatch’. Zo bied je pas écht op een match worn collector’s item !

Bieden kan vanaf vrijdag 17 december t/m donderdag 30 december. Dat doe je via onderstaande knop.

Over Younited

De Pro League, haar clubs en Younited geloven samen in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. In hun slogan vat Younited Belgium het gevoel samen waar elke voetballiefhebber zich in herkent: MY TEAM, MY HOME.

Momenteel zijn er dertig Younited-teams verspreid over heel België. Hun spelers zijn experten in het dagelijks overleven die strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Bij hun team bouwen spelers aan zelfvertrouwen en meer structuur in hun leven en leggen ze ook contact met hulpverleners en lotgenoten. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL