Alle NieuwsBLACK FRIDAY bij onze partners

BLACK FRIDAY bij onze partners

Onze hoofdsponsor Casino Oostende trakteert in hun restaurant Brassi, dat onlangs werd verkozen tot grote winnaar van het eerste garnaalkrokettenfestival in Oostende, met een gratis glas champagne! Actie geldig op vrijdag 26 november.

Black Friday pakken ze dit jaar bij Decathlon net iets anders aan! BLACK FRIDAY wordt BACK FRIDAY! Concreet biedt Decathlon je aan om je oude sportgerief (van eender welk merk)  terug te nemen en je er aankoopbons en punten op je Decathlon-kaart voor in de plaats te geven.

Die producten worden dan hersteld en opnieuw verkocht tegen voordeelprijzen, met één jaar garantie. Deze actie is geldig van 25 t.e.m. 29 november.

De Black Friday-dagen zijn er ook bij Ixina Oostende! Niet alleen krijg je 6 gratis elektrotoestellen, je maakt ook nog eens kans op een bon van € 2.500 voor je keuken.

Actie geldig van 26 t.e.m. 29 november.

Ook Brouwerij Vanhonsebrouck doet mee aan Black Friday en maakt er een heel weekend van! Tijdens het Black Friday Weekend (van 26/11 t.e.m. 28/11) kunnen klanten genieten van gratis verzending op alle bestellingen met deze code: BFW202. Ga snel naar de online bierboetiek!

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL