Alle NieuwsBLESSURE-UPDATE

BLESSURE-UPDATE

We gingen op bezoek bij onze langdurig geblesseerden Cameron McGeehan en Indy Boonen. Zij revalideren in Antwerpen en vertellen hoe hun dag eruit ziet. Het resultaat zie je in onderstaande YouTube-video.

Hier een overzicht van alle blessures:

Manuel Osifo: Vanwege gezondheidsproblemen traint hij voorlopig niet. Manuel moet nu vooral rusten en medicatie nemen. Zijn situatie wordt dagelijks gemonitord, maar het is nog niet bekend wanneer hij weer speelklaar zal zijn.

Robbie D’Haese: de laatste scans tonen geen letsel aan de adductoren meer en hij zou vanaf maandag bij de groep moeten kunnen aansluiten.

Cameron McGeehan: Na zijn enkeloperatie voltooit hij nu een individueel revalidatieschema, waaronder drie keer per week bij Lieven Maesschalck in Antwerpen. Hij zou in november kunnen hervatten met de bal.

Indy Boonen: Achillespees gescheurd en ook revaliderend bij Lieven Maesschalck in Antwerpen. Ligt op schema en hoopt in januari-februari voor het eerst op het trainingsveld te staan.

Anton Tanghe: liep een scheurtje in zijn kuit op, maar kan na de interlandperiode mogelijk weer bij de groep komen.

Steven Fortes: was na zijn spierblessure nog niet speelklaar op Sint-Truiden, maar traint weer volop mee met de groep en speelde ook mee in de oefenmatch tegen Zulte Waregem.

Brecht Capon: had last van hevige kramp tijdens KVO – Anderlecht. Ook op STVV werd hij er nog steeds door gehinderd, waardoor hij in de 79e minuut moest worden vervangen. Tijdens deze interlandbreak deed hij het een paar dagen rustig aan, speelde een kwartiertje mee tegen Zulte Waregem en voegt zich maandag weer bij de groep.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL