Ook rolstoelgebruikers van harte welkom in de Diaz Arena

Ook rolstoelgebruikers van harte welkom in de Diaz Arena

Onder het motto ‘Iedereen KVO’ verstaan we uiteraard ook ‘Iedereen welkom bij KVO’. Daarom zetten we even onze fel verbeterde accommodatie voor rolstoelgebruikers in de kijker.

Tot vorig jaar konden onze supporters in een rolstoel, plaatsnemen vóór de oude B-tribune. Dit klein platform bood niet het nodige aantal plaatsen aan en facilitair was er ook weinig voorzien. Daarom besloten wij tijdens de verbouwingen van de Diaz Arena ook deze infrastructuur op te waarderen, zodat ook rolstoelgebruikers in dezelfde omstandigheden kunnen genieten van de wedstrijd!

PLAATSEN

Wij voorzien in totaal 85 rolstoelplaatsen, gelegen vóór onze nieuwe hoofdtribune.  Ook bij onze bezoekende supporters zijn 14 plaatsen voorzien (boven de D7-D8-D9 tribune).

TOEGANG TIJDENS WEDSTRIJDEN

Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos langs poort 2 en poort 8 naar binnen. Deze poorten staan ook duidelijk aangegeven in en rond het stadion.  Rolstoelgebruikers kunnen plaatsnemen vóór de hoofdtribune en zitten dus letterlijk op de eerste rij bij KV Oostende. Als ze volledig tegen de muur van de tribune staan, zijn ze ook beschut tegen de regen.

TOEGANG FANSHOP/DIENST TICKETING

De Fanshop/dienst Ticketing is altijd toegankelijk voor rolstoelgebruikers: ingang via poort 2, verdergaan achter de C-tribune om dan via onze kantoren de Fanshop/dienst Ticketing te bereiken.

EXTRA LIFTEN

Op KVO bieden wij ook enkele extra faciliteiten aan voor rolstoelgebruikers.
In de ‘New Club 31’ van de Diaz Arena is een lift voorzien voor rolstoelgebruikers. Zo kan ook de rolstoelgebruiker genieten van een frisse pint bij Chaf.
Verder is er ook een lift voorzien om toegang te krijgen tot het businessgebouw (indien er geopteerd wordt voor een business-pakket). Om deze lift te kunnen gebruiken,  moet u enkel de steward aan de lift aanspreken.
Ook De Filou Bierstraat is na de wedstrijd toegankelijk voor rolstoelgebruikers: via de hoofdingang (poort 5) waar de rolstoelgebruiker de lift neemt.

TOILETTEN

Er zijn zes toiletten voorzienin het Buro Modern Business center, onder de C1-tribune (op de hoek met de New Club 31), in de New Club 31 en in de Filou Bierstraat, in de VIP Zalen en bij de E-tribune.

ABONNEMENT

Wij bieden rolstoelgebruikers een betalende plaats aan voor € 64. Dit kan op vertoon van het attest van invaliditeit RIZIV.
Als de rolstoelgebruiker een begeleider nodig heeft, kan deze persoon ook voor € 64,- mee nemen.

LOSSE KAARTEN

Losse kaarten zijn beschikbaar zolang de plaatsen niet uitverkocht zijn aan abonnees.
de ticketprijs voor een rolstoel en begeleider voor het seizoen 20-21 zal later nog bepaald worden.

INFOPUNT

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kan u mailen naar [email protected]

TERUG NAAR OVERZICHT
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL