UiTPAS

Wat is UiTPAS

UiTPAS is een digitale kaart waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kan deelnemen. Je spaart er ook punten mee.
De UiTPAS koop je eenmalig aan (tot en met 25 jaar gratis) en is levenslang geldig. De UiTPAS is voor iedereen, voor Oostendenaars én niet-Oostendenaars vanaf 3 jaar. UiTPAS staat op naam, ieder lid van het gezin heeft dus een eigen kaart nodig. Heb je al een UiTPAS uit een andere regio? Dan kun je ook punten sparen en omruilen in Oostende!
Heb je een beperkt inkomen en woon je in Oostende? Dan heb je recht op een UiTPAS met kansentarief.

Als UiTPAS-partner zet KV Oostende zich in om iedereen de kans te bieden om een match bij te wonen of van andere voordelen met betrekking tot de Oostendse voetbalploeg, te genieten. Kunnen deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is een basisrecht en dat is waar deze UiTPAS voor staat. Meestappen in het UiTPAS-verhaal past dus volledig binnen de communitywerking van KV Oostende.
Bij KV Oostende kan je met UiTPAS Oostende punten sparen bij aankopen in de Fanshop/dienst Ticketing. De gespaarde punten kan je inruilen voor:
– een gratis ticket
– 1+1 ticket
– een gesigneerde bal

Heb je een UiTPAS met Kansentarief, dan kan je een ticket voor de B1-tribune kopen aan verminderde prijs. Informeer bij de dienst Ticketing. Let wel ! Enkel in voorverkoop en niet op de wedstrijddag.

TERUG NAAR OVERZICHT
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL