Youca

17 OKT 2019 | SUPPORTERS

In kader van de Youca action day kwamen Brent en Jana als de 2 gelukkige uit 75 inschrijvingen die één dag mochten meedraaien op KV Oostende.

YOUCA organiseert voor de 14de keer hun Action Day. Meer dan 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren engageren zich om vandaag te gaan werken voor een bedrijf, een organisatie, een overheid of een particulier. Het loon dat ze vandaag verdienen, 55 EUR, gaat naar een sterk jongerenproject van Trias in Guinee en enkele projecten in België.

Ze kregen eerst een complete rondleiding in de Versluys Arena waar ze kennis maakten met de werknemers van KVO. Vervolgens hielpen ze mee met de wedstrijdvoorbereidingen van dit weekend.

In de namiddag maakten ze kennis met Andrew Hjulsager en Robbie D’Haese waarmee ze op schoolbezoek gingen naar de  lagere school GO! De Puzzel (afdeling meiboom). De kinderen van het 5de en 6de leerjaar kregen er een presentatie over het leven als profvoetballer met een knipoog naar gezonde voeding. Het schoolbezoek sloten we af met enkele spelletjes samen met de spelers. Voor handtekeningen en foto’s met de kinderen maakten ze met plezier tijd.

Als laatste activiteit van de dag mochten ze nog hun eigen shirt bedrukken en kregen deze mee als herinnering aan deze onvergetelijke dag.

 

TERUG NAAR OVERZICHT
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL