UncategorizedCROKY CUP – 1/16de FINALES: KVV THES SPORT – KV OOSTENDE

CROKY CUP – 1/16de FINALES: KVV THES SPORT – KV OOSTENDE

Selectie (19): Phillips, Badu, Schelfhout, Katelaris, Tanghe, Urhoghide, Ndicka, Wylin, McGeehan, Osifo, Rocha, Albanese, Sakamoto, Musayev, Boonen, Bätzner, Ambrose, Atanga, Berte.
Bepaalde spelers krijgen rust, doelman Hubert blijft ziek thuis.
  

Voorbeschouwing:

Woensdag reizen de Kustboys richting Tessenderlo waar in het kader van de 1/16de finales van de Croky Cup THES Sport partij wordt gegeven. De ploeg uit de eerste klasse amateurs prijkt na 13 wedstrijden op een vierde plaats met 20 punten. In de vierde ronde van de Croky Cup versloeg de ploeg uit Tessenderlo in de vijfde ronde Hoogstraten VV met 3-1.

Vorige bekerwedstrijd:
In de vijfde ronde van de Croky Cup won Thes Sport met 3-1 van Hoogstraten VVV. Hoogstraten kwam op voorsprong via Fall maar de Limburgers bogen de achterstand om in een 3-1 winst via doelpunten van Bertaccini, Jeunen en Kerckhofs.

Afgelopen zaterdag eindigde de Limburgse topper in de eerste klasse amateurs tussen Patro Eisden en THES Sport op een brilscore. Patro, de ploeg van Stijn Stijnen, beet zich de tanden stuk op de sterke organisatie van de Looienaars, die vooral op de tegenaanval rekenden.

Opmerkelijk:
– Marnick Vermijl, ex-Manchester United (verdediger) is aangesloten bij onze komende tegenstander. Daarvoor speelde de Limburgse verdediger onder andere ook nog voor NEC, Sheffield Wednesday, Preston en MVV.
– Ex-Bruggeling Jimmy Dejonghe speelt bij Thes Sport. De Antwerpenaar kwam in een (ver) verleden nog uit voor Roeselare, Zulte Waregem, Beerschot en Lokeren
– Bij Thes Sport loopt ene Sam Vanaken rond, broer van Clubspeler Hans Vanaken.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL