Alle NieuwsCroky cup: KV OOSTENDE – CS ONHAYE 8 – 1

Croky cup: KV OOSTENDE – CS ONHAYE 8 – 1

Het moedige Onhaye was geen partij voor een gretig Oostende. Kvasina (3x), Atanga (2x), Fortes, Ambrose en Ndicka zorgen voor een doelpuntenkermis.
De kustploeg kwam met een onuitgegeven elftal aan de aftrap. Bij het onbekende Onhaye merkten we met doelman De Vriendt (ex-Standard, Mechelen en NEC) een bekende naam op.
De wedstrijd begon fel met een trap net over het bezoekende doel en een afgekeurd Oostends doelpunt. Aan de overzijde was het wel raak wanneer Delplank Schelfhout in de korte hoek te grazen nam (0-1). De Kustboys reageerden meteen met de gelijkmaker van Kvasina (1-1). Net voor het halfuur scoorde onze Oostenrijkse spits met behulp van een bezoekende verdediger zijn tweede goal van de avond (2-1). D’Haese kreeg de kans om te scoren maar hij trapte rakelings over. Fortes pikte zijn goaltje mee wanneer hij De Vriendt met een rake kopbal te grazen nam (3-1). Kvasina ging op zoek naar zijn hattrick maar de doelman was aanvankelijk een stoorzender. Net voor de break kreeg de sluipschutter wat hij zocht want met een grondscherend schot fusilleerde hij De Vriendt (4-1).
Blessin voerde tijdens de rust twee wissels door. Capon en D’Haese kregen rust en werden vervangen door respectievelijk Wylin en Ndicka. De eerste kans na de koffie was voor de bezoekers maar Schelfhout redde met de voeten. In de hiernavolgende omschakeling diepte Atanga de score verder uit (5-1). Het doelpuntenfestijn ging verder wanneer Ndicka met een voorzet Atanga vond (6-1). Het potje bij bezoeker Leclef kookte over waardoor hij voortijdig mocht gaan douchen. De thuisploeg had geen medelijden met de bezoekers en dikten de score verder uit via Ambrose en Ndicka (7-1 en 8-1).

Doelpunten: 4′ 0-1 (Delplank), 6′ 1-1 (Kvasina), 27′ 2-1 (Kvasina), 38′ 3-1 (Fortes), 42′ 4-1 (Kvasina), 53′ 5-1 (Atanga), 60′ 6-1 (Atanga), 73′ 7-1 (Ambrose, strafschop), 80′ 8-1 (Ndicka)
Rode kaarten: 66′ Leclef
Scheidsrechter: Dhr. Willems
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Schelfhout, Medley, D’Arpino (62′ Ambrose), Rocha Santos, Fortes (62′ Tanghe), Kvasina (62′ Bätzner), Patoulidis, Koziello, Capon (46′ Wylin), D’Haese (46′ Ndicka), Atanga
Invallers: Hubert, Ndicka, Amade, Tanghe, Bätzner, Wylin, Ambrose

CS Onhaye: De Vriendt, Granville, Poncelet, Gall, Guiot, Gilain, Leclef, Lorenzon, Delplank, Lambert Lizen
Invallers: Generet, Davrichov, Hendrik, Bouterbiat, Kembi, Steeno, Fastrez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL