Alle NieuwsDIAZ ARENA PIEKFIJN IN ORDE VOOR MORGEN !

DIAZ ARENA PIEKFIJN IN ORDE VOOR MORGEN !

Morgen eindelijk weer voetbal met publiek in de Diaz Arena ! We kijken er met z’n allen halsstarrig naar uit maar dat betekent ook dat ons stadion piekfijn in orde moet zijn zodat we onze supporters comfortabel kunnen ontvangen in een covid proof omgeving.

Daarvoor kunnen we beroep doen op onze veiligheidsverantwoordelijke Jason De Vooght, onderhoudsverantwoordelijke Klaas Vanthournout en ons team vrijwilligers, maar ook op de knowhow van verscheidene betrouwbare firma’s waarmee we samenwerken.

Een overzicht:

– We hebben al sinds jaar en dag één van de beste velden in België en dat is mede te danken aan de firma Krinkels. Samen met greenkeeper Brecht Descheemaker en z’n team hebben ze het veld opnieuw omgetoverd tot een groen pareltje. De firma VBS Irrigatie zorgt er dankzij de sproei-installatie dan weer voor dat het ook te allen tijde mooi groen blijft.

– We meldden eerder al dat we dankzij Briljant/Herva vanaf september een nieuwe ledboarding krijgen in de Diaz Arena en de firma’s Showdesign en Soundfield zorgen ervoor dat alle klank en beeld in de Diaz Arena piekfijn in orde is. Die ‘Woar is Ostende’ zal luider dan ooit klinken !

– Veiligheid en comfort in een stadion vallen niet te onderschatten. Daarom worden alle installaties in de Diaz Arena op punt gezet om weer supporters te kunnen ontvangen. Hiervoor zorgen de firma’s ADRD (brandblussers), Blackdog (Inbraak- en brandcentrale), Castelijn (keukeninstallaties), Vaponet (dampkappen), Depreter (onderhoud chauffages), Ray (onderhoud van alle buitendeuren), Spie (heating & airco), Thyssenkrupp (onderhoud van personen- en goederenliften), De Lift (onderhoud van de mindervalidenliften), Robinick (plaatsen borden en panelen), Fregiric (onderhoud airco-systemen) en Heliblitz (controle van de bliksembeveiliging).
De firma Quanta Costa zorgde dan weer voor de installatie van de crowdfunding Wall of Fame.


Dankzij Quanta Costa prijkt deze Wall of Fame aan de zijkant van de C-tribune

– Last but not least keurt onze trouwe shirtsponsor ACEG alle voorzieningen in de Diaz Arena en zorgen Laurenty en Perspectief ervoor dat het stadion wordt gekuist en er piekfijn bijligt.


De mensen van Perspectief helpen mee om het stadion proper te maken

– Oh ja en voor we het vergeten: Verkindere zorgt natuurlijk weer voor lekkere frietjes en hamburgers en frisse Maes Pilsjes en Filoutjes en Makwizien voor het culinaire genot in de VIP-zaal. Want ook dat hebben we met z’n allen gemist, een frisse pint drinken op het voetbal. Santé !


Verkindere schenkt morgen weer frisse pintjes

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL