Alle NieuwsDOELMANNEN: GABRIËL IN, SCHELFHOUT OUT

DOELMANNEN: GABRIËL IN, SCHELFHOUT OUT

KVO trekt Brent Gabriël (24) aan als doelman. Hij ondertekent een contract voor twee seizoenen + één jaar optie. Hij vervangt Jordy Schelfhout, wiens afgelopen contract niet werd verlengd. We heten Brent welkom en wensen Jordy veel succes toe in zijn verdere carrière.

Brent Gabriël doorliep de jeugdrangen van Club Brugge en belandde in 2019 bij Waasland Beveren. Vorig seizoen leenden de Waaslanders hem uit aan FC Dender.

Nils Vanneste: “Met Hubert, Phillips en nu ook Schelfhout vertrokken er drie doelmannen dus ik wou er graag 2 bijhebben. Eén iemand die het duidelijk profiel heeft om titularis te zijn en een doublure die progressiemarge heeft én klaarstaat als we hem nodig hebben. Aan dat profiel voldoet Brent Gabriël. Hij doorliep alle jeugdrangen van de nationale ploeg en heeft het potentieel om op termijn de ambitie na te jagen om titularis te zijn. Hij en Richmond Badu zullen onderling uitmaken wie komend seizoen op de bank zit als reservedoelman. Zij moeten elkaar én de toekomstige titularis elke dag beter maken. De onderhandelingen met die titularis zijn lopende.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL