Alle NieuwsDUITSE JEUGDINTERNATIONAL TEKENT VOOR 3 SEIZOENEN

DUITSE JEUGDINTERNATIONAL TEKENT VOOR 3 SEIZOENEN


Na een succesvolle testperiode komt Alfons Amade (21) definitief over van Hoffenheim. De middenvelder ondertekende een contract t/m 2024, met optie op één extra seizoen.

Alfons Amade is een Duitse jeugdinternational die alle jeugdreeksen van Hoffenheim doorliep. 

In het seizoen 2019 – 2020 werd ie nog uitgeleend aan Braunschweig maar vorig seizoen debuteerde hij in de Bundesliga tegen Eintracht Frankfurt. Ook Europees kwam hij één keer in actie, in december jongstleden tegen AA Gent. Tegen Manchester City maakte hij ook deel uit van de kern. 

Amade speelde in de jeugdreeksen veelal als rechtsachter maar de laatste seizoenen wordt hij vooral uitgespeeld als centrale middenvelder, als echte box to box speler. Op die positie speelde hij ook al met KVO in de oefenmatch tegen Amiens. 

Gauthier Ganaye: “Alfons is een zeer energieke speler en past daarom perfect in onze speelstijl. Tijdens z’n proefperiode overtuigde hij ons niet enkel van z’n voetbalkwaliteiten maar ook van zijn voorbeeldige mentaliteit. Zijn polyvalentie is natuurlijk ook een enorm pluspunt. Ik kijk er echt naar uit om Alfons in onze kleuren te zien.
Verder zijn we nog bezig om onze kern nog uit te breiden. Zeker in de aanval komt er nog versterking bij.” 

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL