Alle NieuwsEERBETOON NAV EENJARIG OVERLIJDEN FRANCK BERRIER

EERBETOON NAV EENJARIG OVERLIJDEN FRANCK BERRIER

Franck Berrier is zaterdag exact één jaar geleden overleden. Zijn kinderen geven vrijdag de aftrap en er worden shirts geveild ten voordele van Belgische Cardiologische Liga.

Zaterdag aanstaande zal het één jaar geleden zijn dat Franck Berrier overleden is na hartfalen. Dat laten we vrijdag in de thuismatch tegen AA Gent dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo zullen zijn vrouw en kinderen de aftrap geven en plannen onze supporters een eerbetoon in de C-tribune.

Daarnaast zullen er ook verscheidene shirts te koop worden aangeboden. De opbrengsten gaan integraal naar de Belgische Cardiologische Liga. “Het gezin van Franck is verhuisd van België naar Frankrijk en bij het opruimen, kwam de vrouw van Franck verscheidene shirts tegen. Ze contacteerde ons met de vraag of we iets konden doen met verscheidene shirts die Franck door de jaren heen verzameld had en die nog niet waren weg geschonken of geveild voor goede doelen. Daar zitten shirts van hemzelf tussen maar ook van voormalige ploegmakkers of tegenstanders. Denk maar aan shirts van de Rode Duivels, Lille, Standard, Nantes, … Die worden allemaal geveild en de opbrengsten gaan naar de Belgische Cardiologische Liga,” aldus Bram Keirsebilck.

Bieden op de shirts kan vanaf zaterdag via onderstaande link. De veiling loopt t/m het weekend van 3/4 september. Dan spelen we op het veld van Standard, ook een ex-club van Berrier.

Missie Belgische Cardiologische Liga

Het overlijden door cardiovasculaire ziekten verminderen door informatie over preventie gratis beschikbaar te stellen en toegankelijk te maken voor iedereen.

Hoe doen ze dit?

  1. Het grote publiek INFORMEREN over de risico factoren via onze brochures, het magazine Hart & Slagaders, onze website, de REANIM app.
  2. De Belgen BEWUST MAKEN van cardiovasculaire ziekten via onze preventie campagnes, de Week van het Hart, een jaarlijks Congres, gratis aangeboden screeningsdagen
  3. Patiënten en hun naasten ONDERSTEUNEN via onze telefoonlijn, het verschaffen van eenvoudige informatie, contacten via de hartclubs.
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL