Alle NieuwsEERSTE OEFENMATCH OP KOEKELARE

EERSTE OEFENMATCH OP KOEKELARE

Onze eerste oefenmatch vindt plaats op 22 juni om 19u in Koekelare en kadert in het 40-jarig bestaan van de club. We zijn dan ook verheugd om mee te delen dat we deze wedstrijd zullen spelen met 400 aanwezige supporters.

Op 22 juni 2021 zal het exact 40 jaar geleden zijn dat fusieclub KV Oostende boven de doopvont werd gehouden. Het is daarom ook geen toeval dat we net op die dag onze eerste oefenwedstrijd afwerken. VV Koekelare heeft de eer om onze Kustboys die dag te ontvangen. Koekelare is een ambitieuze derdeprovincialer die wordt getraind door onze fulltime jeugdtrainer Wesley Deschacht. De VV wil volgend seizoen een gooi doen naar de titel in derde provinciale.

Voor KVO wordt het na een weekje trainen de eerste oefenwedstrijd in de voorbereidingscampagne. Speciaal voor het 40-jarig bestaan zal KVO er aantreden in een heuse retro-uitrusting. Meer nieuws over hoe die er zal uitzien, volgt later nog maar het zal (vooral voor de ietwat oudere supporter) een nostalgische ‘trip down memory lane’ zijn. Ook de aftrap zal worden gegeven door twee voormalige KVO-iconen. De speciale wedstrijduitrustingen zullen worden geveild ten voordele van de supportersfederatie Kustboys.

En last but not least, de wedstrijd tussen VV Koekelare en KV Oostende zal worden bijgewoond door 400 supporters en dit geheel conform de geldende coronamaatregelen. VV Koekelare stelt 100 tickets beschikbaar voor hun fans, onze abonnees hebben recht op 300 tickets.
Wil jij er als abonnee bij zijn? Hou je mailbox in de gaten !

Je zult er die dag trouwens niet enkel opnieuw kunnen genieten van live voetbal met een pintje, maar je zult er ook in primeur onze speciale #KVO40JOAR-sjaal kunnen kopen én het jubileumboek geschreven door supporter in hart en nieren Kris Heddebauw. Noteer 22 juni dus alvast in jouw agenda ! Om 19u wordt er afgetrapt, de deuren openen om 18u.

Op zaterdag 26 juni speelt KVO dan weer z’n tweede oefenmatch van de campagne, traditioneel in en tegen Zwevezele. Meer info daarover volgt later.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL