Alle NieuwsEERSTE TRAININGSDAG ONDER LODEN ZON

EERSTE TRAININGSDAG ONDER LODEN ZON

Onder een loden zon werd verzamelen geblazen voor de eerste trainingssessie van het nieuwe seizoen. Maar niet vooraleer trainer Alexander Blessin nog even in de bloemetjes werd gezet naar aanleiding van zijn verkiezing tot ‘Trainer van het Seizoen’. Hij mocht een mooi fotokader in ontvangst nemen.


Alexander Blessin werd vóór de eerste training in de bloemetjes gezet

Op die eerste trainingsdag waren er nog een resem afwezigen. Zoals aangekondigd genieten internationals Arthur Theate en Kenny Rocha nog van een verlengde vakantie en bleef Nick Batzner nog binnen na een ingreep aan de voet. Maar ook Makhtar Gueye (positief getest op covid) en Frederik Jakel (ziek) gaven nog verstek. Wél aanwezig: de 19-jarige doelman Lillo Guarneri (foto, zie onder). De Belgische Italiaan stond in de jeugd enkele jaren in het doel bij AC Milan en speelde de voorbije twee seizoenen bij Moeskroen. Hij is nu op proef, net als die andere doelman, Tobias Trautner, de zoon van keepertrainer Eberhard Trautner.


De Belgisch-Italiaanse doelman Guarneri traint mee als testspeler

Verder nog op de afspraak waren Guillaume Hubert, Richmond Badu, Jordy Schelfhout, Jelle Bataille, Brecht Capon, Robbie D’Haese, Anton Tanghe, Manuel Osifo, Theo Ndicka, Maxime D’Arpino, Cameron McGeehan, Indy Boonen, Evan Patoulidis, Mohamed Berte en Marko Kvasina.


Na anderhalf uur zat de eerste trainingsdag erop

Volgende week dinsdag, 22 juni om 19u, speelt KVO z’n eerste oefenwedstrijd op het veld van Koekelare. Niet toevallig op die dag want dan bestaat KV Oostende exact 40 jaar. Ter gelegenheid van dit duel zal KVO er aantreden in een voor de gelegenheid aangepaste retro-uitrusting.
Er zijn in totaal 300 tickets beschikbaar voor onze abonnees, de helft is reeds de deur uit. Morgen is de fanshop nog open van 10u t/m 19u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL