All NewsCOMMUNICATIE BETREFFENDE TUMULT SLOTFASE KVO-GENK

COMMUNICATIE BETREFFENDE TUMULT SLOTFASE KVO-GENK

Naar aanleiding van het tumult in de slotfase van KVO-KRC Genk heeft onze operationeel directeur Thorsten theys een onderhoud gevraagd met het refereeing department. Afgelopen vrijdag werd dan een gesprek georganiseerd met Lorin Parys (CEO Pro League), Mathias Lecluse (Legal Manager Pro League), Stephanie Forde (Operations Director van het Refereeing Department) en Thorsten theys.

Thorsten theys “Ik heb begrip geuit voor het feit dat potjes kunnen overkoken en dan soms de foute dingen worden gezegd. Ik weet dat zelf namelijk zeer goed. Anderzijds heb ik uiteraard ook de vinger gelegd op de houding een scheidsrechter onwaardig. Wij hebben de verontschuldigingen mogen ontvangen van de lijnrechter in kwestie, de heer Tiesters, en voor ons is de zaak daarmee dan ook gesloten. We moeten van muggen ook geen olifanten maken.”

“KV Oostende kon zich verder vinden in het discours van mevrouw Forde en heeft alle vertrouwen in haar oordeelkundig vermogen. We zijn tevreden om via de Pro League vlot in contact te hebben kunnen treden, altijd veel beter dan via een orgaan als het bondsparket.”

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB