All NewsCROKY CUP: THES SPORT – KVO 1-4

CROKY CUP: THES SPORT – KVO 1-4

Zoals verwacht liet Thes Sport het initiatief aan KVO, de thuisploeg loerde op de tegenaanval.
De eerste kans van de wedstrijd resulteerde meteen in een doelpunt, alleen scoorde Bätzner vanuit buitenspelpositie. Daarna was het wachten tot voorbij het halfuur voor een nieuwe doelpoging. Sakamoto probeerde het vanop afstand maar de thuisgoalie had een knappe parade in huis. Dat was wel het sein voor KVO om het gaspedaal wat dieper in te duwen. Katelaris trapte van dichtbij de openingstreffer tegen de touwen maar deze werd opnieuw afgekeurd wegens buitenspel. Het bleek meteen het laatste wapenfeit van de eerste helft.
Tijdens de rust voerde Thalhammer al een eerste wissel door. Ambrose kwam Musayev vervangen en die wissel rendeerde meteen. Ambrose kopte een hoekschop aan de eerste paal voorbij de doelman. De thuisploeg moest nu zijn egelstelling verlaten en dat resulteerde wel in een eerste kansje. Bertaccini kopte echter pal op Phillips. KVO deed even later het licht echter bijna definitief uit voor de moedige thuisploeg. Atanga omspeelde beheerst de doelman en legde de 0-2 in doel. Even later besloot Bätzner een derde doelpunt over doel. Ook Albanese (naast) en McGeehan (op de doelman) slaagden er niet om het alles beslissende doelpunt te scoren. Dat gebeurde even later wél nadat Bätzner de rebound van Atanga binnen trapte. De moegestreden thuisploeg helemaal op de knieën nu. Mo Berteb plaatste oog in oog met de doelman het orgelpunt.

Formation: Phillips, Tanghe, Urhoghide, Katelaris, Sakamoto (72′ Ndicka), Albanese (72′ Wylin), McGeehan (72′ Rocha), Osifo, Musayev (46′ Ambrose), Bätzner, Atanga (78′ Berte)
Doelpunten: Ambrose 0-1, Atanga 0-2, Bätzner 0-3, Vanaken 1-3, Berte 1-4.