All News(Her)Beleef hier onze Beach Business Club kick-off!

(Her)Beleef hier onze Beach Business Club kick-off!

Zo’n 150 commerciële partners tekenden present in de showroom van Ford Unicars in Oostende voor een avond vol lekker eten en drinken, leute, netwerken en (business) speeddaten. Ook de trainersstaf en spelers waren van de partij.

In de namiddag verwelkomden we de toppartners in het Brassi Grand Café van het Casino voor koffie en heerlijk gebak en taart. De spelers en trainers vervoegden hen in afwachting van de ploegfoto. Het decor voor die ploegfoto bestond uit het strand en de Noordzee en één voor één schoven de verscheidene toppartners aan om mee op de foto te gaan. Zo pronkt er straks een gepersonaliseerde ploegfoto in elk van de aanwezige bedrijven. Last but not least werd er ook een groepsfoto gemaakt van alle aanwezige sponsors.

Na nog een natje en een droogje verhuisde de hele bende naar de showroom van Ford Unicars. Daar vervoegden ook de andere business seathouders het gezelschap. Een 150-tal partners tekenden present. Samen met de spelers en trainers zorgde dat voor een mooi gevulde showroom. We startten de avond dan ook met een officiële bedanking, onder mom van een ingekaderd shirt, voor Unicars. Niet enkel om het evenement te hosten, maar ook en vooral om al meer dan 15 jaar een trouwe partner te zijn. Daarna mochten enkele partners hun bedrijf voorstellen aan de aanwezigen. Daarvoor hadden ze exact twee minuten tijd, al maakten sommigen gretig gebruik van de blessuretijd. En bij ons wordt die blessuretijd alvast wél ten volle benut …
Yves Vanderhaeghe sloot het podiumgedeelte af met een vooruitblik op de komende belangrijke weken en maakte daarbij enkele rake parallellen tussen de voetbal- en de bedrijfswereld. “Kwaliteit en inzet moeten hand in hand gaan,” onthouden we als slagzin.

Na het podiumgedeelte was het tijd voor het speeddating-event. In telkens vier rondes van 20 minuten konden de verscheidene partners elkaar beter leren kennen en zo ontdekken wat ze voor elkaar konden betekenen. Onze huiscateraar MaKwizien zorgde telkens voor de culinaire noot tijdens de gesprekken. Wijnhuis Bollaert waakte er dan weer over dat de aanwezigen zeker geen dorst leden. Wijn, bier, frisdrank en gin, er was voor elk wat wils.

Iets vóór middernacht sijpelden de laatste gasten naar buiten, voldaan na een opnieuw geslaagde Beach Business Club. Volgende afspraak: een business trip naar zusterclub AS Nancy in ‘la Douce France’. Dit op 11,12 en 13 november. Meer info of inschrijven kan via [email protected].

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB