All NewsHR-CORNER WAS GROOT SUCCES

HR-CORNER WAS GROOT SUCCES

Afgelopen dinsdag verwelkomden we zo’n 150 mensen op onze HR-corner. Het werd een leerrijke namiddag met vier interessante sprekers die de wereld van Human Resources belichtten, toegepast op hun specifieke sectoren.

Michael Baten (Callant Verzekeringen) en Filip Dewitte (Allianz) beten de spits af en vertelden honderduit over groepsverzekeringen en innovatieve risicobeheersing. Leen Vandeweege van Besox had het dan weer over het mobiliteitsbudget en de verschillende mogelijkheden daarin voor werkgever én werknemer.

In het tweede deel kwamen Maarten Vermote en Joris Mareen de visie van Decathlon uit de doeken doen, met daarbij extra aandacht voor de transformatie in de bedrijfscultuur die het bedrijf heeft doorgevoerd. Bianca Kerkhof van Infinity Jobs mocht de namiddag afsluiten. Zij hield een enthousiast betoog over Employer Branding en hoe de juiste werknemers aantrekken voor jouw bedrijf.

Natuurlijk was er tijdens het event ook ruim de tijd om te netwerken met een glaasje bubbels en de heerlijke keuken van Catering MaKwizien.

Graag bedanken we onze keynote sprekers voor de interessante sessies en jou voor de aanwezigheid.

Bekijk hieronder onze video van dit event. De foto’s vind je dan weer via onderstaande link.

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB