All NewsKOM MEE HET STRAND OPRUIMEN MET KVO EN DECATHLON

KOM MEE HET STRAND OPRUIMEN MET KVO EN DECATHLON

KV Oostende en Decathlon organiseren in samenwerking met de vzw Proper Strand Lopers een Beach Clean Up.

Op zaterdag 17 september is het World Clean Up Day, een jaarlijkse wereldwijde burgeractie om het probleem van zwerfvuil aan te pakken door het organiseren van opruimacties. KVO en Decathlon doen alvast hun duit in het zakje door enkele dagen voordien, op woensdag 14 september, een strandopkuis te organiseren in samenwerking met de vzw Proper Strand Lopers. De spelers en staf van de eerste ploeg, drie jeugdploegen én Decathlon-medewerkers nemen deel. Daarnaast zijn ook supporters welkom vanaf 14.30u op het strand van Mariakerke. 

Hiermee willen KVO en Decathlon hun betrokkenheid tonen bij de problematiek van zwerfvuil aan onze kust. De vzw Proper Strand Lopers zal alles in goede banen leiden.

Maarten Vermote, Decathlon: De 38 Belgische Decathlon-winkels zijn bewust bezig met het welzijn van onze planeet en ook met Kipsta België proberen we ons steentje bij te dragen door onze partnerclubs mee te nemen in dit verhaal. Daarom zetten we met onze partnerclub KV Oostende dit event op. De Decathlon-medewerkers zullen alvast aanwezig zijn en in de toekomst plannen we nog verdere projecten samen met KVO.”

Bram Keirsebilck, communicatieverantwoordelijke KVO: “We zijn ons als voetbalclub bewust van onze unieke ligging aan de kust maar beseffen ook dat dit verantwoordelijkheden met zich meebrengt in ons lokale communityverhaal. Plastiek afval dat in de zee verdwijnt, is een groot probleem en met deze actie willen we daar de aandacht op vestigen.
Alle kernspelers zullen aanwezig zijn, net als een uitgebreide delegatie van onze Noordzee Interieur Se’Academy. We hopen dat ook onze fans massaal afkomen om hun steentje bij te dragen. We kunnen alvast rekenen op de ervaring van de vzw Proper Strand Lopers om alles in goede banen te leiden.”

JIJ KOMT TOCH OOK? WOENSDAG 14/9 OM 14.30U VERZAMELEN AAN HET STRAND VAN MARIAKERKE (TER HOOGTE VAN DE DIAZ ARENA)

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB