All NewsNIEUWE AANVALLER VOOR KVO

NIEUWE AANVALLER VOOR KVO

KVO heeft zich versterkt met de jonge aanvaller Dapo Mebude (21). De Schotse jeugdinternational komt over van FC Watford en ondertekende een contract t/m 2026.

Dapo Mebude is een Brit met Nigeriaanse roots. Hij kwam uit voor de jeugdrangen van Glasgow Rangers, waarmee hij ook in de Youth League (de Champions Leagie voor jeugdploegen) speelde. In januari 2021 werd hij voor zes maanden uitgeleend aan de Schotse tweedeklasser Queen of the South. Daar deed hij zijn eerste wedstrijdervaring op in het profvoetbal. De zomer erop werd hij getransfereerd naar de Engelse tweedeklasser FC Watford, dat hem meteen uitleende aan derdeklasser AFC Wimbledon. Daar was hij een vaste pion in de selectie. Nu neemt KVO hem dus definitief over van Watford.

Gauthier Ganaye: Dapo is een ruwe diamant die nog moet worden geslepen. Hij is zeer snel en kan zowel centraal als op de flank uit de voeten. Die jongen heeft veel talent en kan nog enorm veel progressie maken. KVO is een ideale club voor hem om dat te doen. Ik kijk er dan ook naar uit om hem hier verder te zien ontwikkelen.

Onze nieuwe aanvaller ging zich meteen inschrijven in ons Sociaal Secretariaat Besox op de Oosteroever. Bekijk alvast onderstaande video, gemaakt door onze videopartner Glowball Films!


Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

We kiezen doelbewust voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te kunnen leveren, volledig aangepast aan uw bedrijf en workflow.

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu, Besox zoekt payroll-consulenten en medewerkers in zowel bank als verzekeringen.

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB