All NewsOEFENMATCH KVO-DEINZE

OEFENMATCH KVO-DEINZE

KVO heeft donderdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen 1B-ploeg SK Deinze. Het was een ideale gelegenheid voor spelers die de voorbije tijd minder aan bod kwamen wat matchritme op te laten doen. De wedstrijd eindigde op 1-3.

VERSLAG

In de Diaz Arena stond deze voormiddag een oefenwedstrijd tegen KMSK Deinze op het programma. Het eerste halfuur had weinig in petto voor onze Kustboys. Schelfhout kwam éénmaal goed tussen met een mooie redding. Na een goed uitgespeelde aanval in minuut 35 wist Deinze de openingstreffer te maken. Vlak voor de rust wist Durdov de gelijkmaker te scoren, al dacht de lijnrechter daar anders over.

Met een vijftal vervangingen kwamen onze Kustboys uit de kleedkamer. Theo Ndicka zet zich goed door in het strafschopgebied waar hij foutief wordt afgestopt met een penalty als gevolg. Kenny Rocha nam de strafschop voor zijn rekening en wist de bal mooi in de rechterhoek te placeren. Lang duurde de gelijke stand niet, in minuut 51 wist Deinze opnieuw het Oostendse doel te vinden. Op het uur neemt Rocha een vrije trap die Tanghe rakelings wist over te koppen. Met nog twintig minuten op de klok maakte Deinze de 1-3 na defensief gerommel. De kustboys voerden de druk in het laatste kwartier op, maar zonder resultaat. De vriendschappelijke pot tussen KVO en Deinze is gestrand op een 1-3 verlies.

Formation: Schelfout, Tanghe (73′ Degryse), Urhoghide, Medley, Wylin, Bätzner (45′ Rocha), Amade (45′ Dewaele), D’Arpino (45′ Sakamoto), D’Haese (45′ Ndicka), Durdov (45′ Berte), Boonen (45′ Musayev).

Gele kaart: Maxime D’Arpino

Goals: 0-1 Kassimi 35′, 1-1 Rocha 51′, 1-2 Gonzalez 53′, 1-3 Ferdinan 73′.

Referee: Dhr. Jasper Vitse.