All NewsOEFENMATCH: VALENCIENNES – KVO 0-1

OEFENMATCH: VALENCIENNES – KVO 0-1

Op het oefencomplex van de Franse tweedeklasser Valenciennes won KVO met 0-1.

De eerste helft werd getypeerd door veel middenveldspel en weinig kansen. McGeehan kwam het dichtst bij een doelpunt na een knap uitgespeelde aanval via Albanese en Ndicka maar zijn deviatie ging voorlangs. De thuisploeg kon enkel eens dreigen op een hoekschop die voorlangs waaide.

Dan viel er in de tweede helft meer te beleven. Eerst dreigde Valenciennes met een schot voorlangs, maar luttele minuten later kwam KVO op voorsprong. Ndicka werd in het straatje gestuurd en hij werkte beheerst af: 0-1. KVO kreeg nog enkele kansen om de score verder uit te diepen maar Medley (kopbal op hoekschop) en McGeehan (trap op de doelman) kregen de bal niet in doel. Valenciennes drong wel nog aan met een handvol voorzetten maar de Oostendse defensie gaf geen krimp. Eindstand: 0-1.

Formation: Phillips, Capon (70′ Osifo), Medley, Urhoghide, Ndicka, Albanese (60′ Wylin), Amade, Koziello (80′ Musayev), Mcgeehan, Atanga (70′ Boonen), Hornby (60′ Mebude).