All NewsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KRC GENK – KV OOSTENDE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KRC GENK – KV OOSTENDE

Selection (19): Hubert, Phillips, Tanghe, Urhoghide, Barac, Rodin, Capon, D’Haese, Ndicka, Sakamoto, Arase, Dewaele, Dwomoh, McGeehan, Bätzner, Atanga, Berte, Ambrose, Hornby.
Injured (1): D’Arpino
Suspended: /
Niet geselecteerd (13): Schelfhout, Badu, Govaers, Osifo, Medley, Wylin, Katelaris, Amade, Rocha, Boonen, Mebude, Musayev, Durdov

Preview
Na het gelijkspel tegen Sporting Charleroi trekken de Kustboys richting Limburg waar in het centrum van de mijnstreek KRC Genk partij wordt gegeven. Voor de troepen van Thalhammer wordt het opnieuw een partij van moeten maar evident wordt het niet tegen de fiere leider in de Jupiler Pro League.

Previous match:
De ploeg van Wouter Vrancken speelde ‘Achter de Kazerne’ 2-2 gelijk tegen KV Mechelen. De Limburgers hadden het in het AFAS Stadion niet onder de markt tegen een sterk Malinois en ze konden pas in het absolute slot van de partij de gelijkmaker scoren. Tresor en Heynen waren de Genkse doelpuntenmakers.
Vrancken speelde op Mechelen met de volgende selectie: Vandevoordt, Munoz, Cuesta, McKenzie, Arteaga, Heynen, Hrosovsky, Paintsil, El Khannouss, Tresor, Arokodare. Samatta, Sor, El Hadje en Preciado vielen in.

Spelersnieuws:
Onuachu vertrok tijden de wintermercato en werd vervangen door Tolu Arokodare, die een contract ondertekende tot medio 2027.
Een andere opvallende inkomende transfer was die van Anouar Ait El Hadj, die de overstap maakte van Anderlecht naar Genk.

Noteworthy:
– In de heenronde verloor KVO in de absolute slotfase met 1-2 van de Limburgers. Hornby bracht de thuisploeg op voorsprong, terwijl de onvermijdelijke Onuachu de Limburgers langszij bracht. In de laatste minuut van reguliere speeltijd zorgde Munoz ervoor dat de 3 punten richting Limburg gingen.
– Vorig seizoen slaagden de Kustboys erin te winnen in de Cegeka Arena. Toen werd het na een boeiende pot voetbal 3-4.

Game Management:.
Scheidsrechter: Dhr. Jasper Vergoote
Assistenten: Dhr. Michael Geerolf en Dhr. Nico Claes
4th official: Mr. Ken Vermeiren
VAR: Mr. Bert Put

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB