All NewsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE – CROKY CUP: 1/6 DE FINALES: UNION – KVO

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE – CROKY CUP: 1/6 DE FINALES: UNION – KVO

Selection (22): Phillips, Hubert, Schelfhout, Tanghe, Urhoghide, Capon, Medley, Osifo, Ndicka, D’Haese, Sakamoto, Wylin, Amade, Dewaele, McGeehan, Rocha, Bätzner, Boonen, Musayev, Mebude, Ambrose, Atanga.
Injured: Katelaris, Hornby
Not selected: Badu, Govaers, Koziello, D’Arpino, Albanese, Berte.
Remarks: Voor D’Arpino komt dit duel nog te vroeg. Katelaris heeft een lichte blessure aan de hiel en haakt af. Hornby moet geen operatie ondergaan en zal hierdoor slechts enkele wedstrijden out zijn.

Preview
Voor de achtste finale van de Croky Cup reizen we dinsdagavond richting Vorst waar in het in het iconische en sfeervolle Mariënstadion Union Sint-Gilloise partij wordt gegeven.
Dit seizoen verloor KV met zware 1-6 cijfers van de komende tegenstander maar KVO kan zich optrekken aan het resultaat van vorig seizoen toen de Kustboys thuis eveneens zwaar verloren tegen de Brusselaars, maar later op het seizoen een knap gelijkspel behaalden in het Dudenpark.

Previous match:
In de 1/16de finales won de ploeg van Karel Geraerts zeer eenvoudig met 1-7 van Cappellen FC, een ploeg uit 2de Amateur.
Doelpunten: Adingra (2x), El Azzouzi, Nilsson (2x) en Puertas

De Brusselaars lijken klaar voor het bekertreffen tegen de Kustboys. Tijdens de lange wereldbekerbreak wonnen de hoofdstedelingen met 3-2 van het nummer 20 uit de Franse Lique 1 (doelpunten Ayensa, François en Nieuwkoop), waarna reeksgenoot Zulte Waregem geklopt werd 1-2 (doelpunten Vanzeir en Puertas).

Spelersnieuws:
Voor het bekerconfrontatie tegen de Kustboys heeft Geraerts geen selectieproblemen.

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB