All NewsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE: KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE: KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC

Selection (20): Phillips, Hubert, Tanghe, Rodin, Urhoghide, Capon, Wylin, Medley, Ndicka, Sakamoto, Amade, Rocha, Dwomoh, Bätzner, Boonen, Musayev, Atanga, Ambrose, Durdov, Berte.
Injured: D’Arpino, McGeehan, Dewaele, Hornby.
Suspended: D’Haese (2/2), Mebude (1/1)
Niet geselecteerd: Schelfhout, Badu, Govaers, Katelaris, Albanese, Osifo, Stiers

Preview
Met een thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC in het vooruitzicht kunnen de Kustboys woensdagavond het zure puntenverlies van afgelopen zaterdag naar de vergeethoek voetballen. Onze komende tegenstander plaatste zich na een spraakmakende 0-3 zege tegen competitieleider Genk voor de halve finales van de Belgische beker. Zondagavond verloren de Antwerpenaars in het Marienstadion kansloos van het sterke Union. Ondanks de nederlaag tegen de Brusselaars prijken Alderweireld en co afgezonderd op een derde plaats en dit met 4 punten voorsprong op onmiddellijk achtervolger Club Brugge.

Previous match:
Afgelopen zondag verloren de Antwerpenaars kansloos met 2-0 van Union St-Gilloise. Vanzeir en Teuma (strafschop) zorgden voor de Brusselse goals.
Van Bommel speelde met de volgende selectie tegen de Brusselaars: Butez, Avila, Pacho, Alderweireld, De Laet, Vermeeren, Ekkelenkamp, Balikwisha, Stengs, Muja, Janssen. Bataille, Scott, Fischer, Nsimba en Corbanie vielen in.

Spelersnieuws:
Voor de partij tegen USG ontbraken bij the Great Old de geblesseerden Engels, Miyoshi, Haroun, Vines, Yusuf en Verhulst.
Van Frey was tegen Union geen spoor te bekennen. Hij is ontevreden over z’n weinige speelminuten.

Noteworthy:
De wedstrijd in de Diaz Arena zal zonder de Antwerpse aanhang gespeeld worden. De Antwerp-fans vinden het aftrapuur te vroeg en boycotten de trip naar de kust.
Vorig seizoen won het Stamnummer 1 met 1-2 van de Kustboys. Medley scoorde kort na de pauze de openingstreffer maar Antwerp keerde met de punten huiswaarts na doelpunten van Frey en Balikwisha.

Game Management:.
Referee: Mr. Wim Smet
Assistenten: Dhr. Florian Lemaire en Dhr. Tom Vanpoucke
4de official: Dhr. Klass Clerckx

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB