All NewsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE: kvc westerlo – KV OOSTENDE

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE: kvc westerlo – KV OOSTENDE

Selection (19): Phillips, Hubert, Tanghe, Urhoghide, Katelaris, Capon, Osifo, D’Haese, Sakamoto, Albanese, Wylin, McGeehan, Rocha, Bätzner, Boonen, Musayev, Atanga, Ambrose, Hornby.
Injured: D’Arpino, Medley, Amade, Dewaele.
Suspended: /
Not selected:: Schelfhout, Badu, Govaers, Ndicka, Koziello, Mebude, Berte
Remarks: Dewaele ondervond lange tijd hinder van zijn hersenschudding maar nu gaat het de goede richting uit. Amade en Medley blijven wat last hebben.

Preview:
Zaterdag reizen we voor de laatste wedstrijd van de heenronde naar de Kempen waar we om 16u in Het Kuipje promovendus KVC Westerlo partij geven. De Kemphanen doen het als stijger uit 1B goed en prijken na 16 speeldagen op een zevende plaats met 23 punten. Afgelopen weekend speelden de Kempenaars 1-1 gelijk bij Union Sint-Gillis.

Inkomende/uitgaande transfers:
de ploeg van de Turkse zakenman Oktay Ercan toonde zich als promovendus actief op de transfermarkt. Gillekens (Moeskroen), Bernat (Zilina), Foster (Vitoria Guimaraes), Bolat (Gent), Yow (DC United), Akbunar (Göztepe), Madsen (Midtjylland) en Gumuskaya (Fenerbahce) kwamen de ploeg definitief versterken. Een aantal spelers werden gehuurd zoals Van Den Keybus en De Cuyper die overkwamen van Club Brugge. Een opvallende naam die voor een jaar gehuurd werd, was Nacer Chadli die overkwam van het Turkse Basaksehir.

Previous match:
Afgelopen zondag slaagden De Roeck en co erin om Union een punt afhandig te maken. De Kemphanen zorgden voor heel wat tegenstand en kwamen kort voor de rust op voorsprong. Slechts in de absolute slotfase kon de ploeg van Geraerts langszij komen.

Goals: Foster(Westerlo) en Nilsson(Union)
De Roeck speelde tegen Union met de volgende ploeg: Bolat, Jordanov, Reynolds, Seigers, Tagir, De Cuyper, Madsen, Akbunar, Fixelles, Vaesen en Foster. Mineiro, Vetokele, Van Den Keybus en Dierickx vielen in.

Spelersnieuws:
De ziekenboeg zit met Daci, Bernat, Van Eenoo en Chadli overvol. De Roeck hoopt voor de laatste partij van de heenronde een aantal spelers te recuperen.

Vorige confrontatie :
In 2017 won KVO met 0-4 van de Kemphanen. De doelpuntenmakers waren toen Dimata, Musona, Jonckheere en Marusic.
Voor de groepsfase van de Playoffs in 2019 speelden de Kustboys 0-0 gelijk in Het Kuipje.

Noteworthy:
– Met Igor Vetokele speelt een Oostends jeugdproduct bij KVC Westerlo.
– Westerlo kon geen van zijn laatste vier thuismatchen tegen KVO winnen. Drie keer kwam het ook niet tot scoren.
– De Kemphanen scoorden wel in zes van hun zeven thuiswedstrijden minimaal twee goals.

Game Management:
Scheidsrechter: Dhr. Nicolas Laforge
Assistenten: Dhr. Vito Di Vincenzo Vito en Dhr. Quentin Lesceux
4th official: Mr. Ken Vermeiren
VAR: Dhr. Lothar D’hondt

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB