All NewsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE: UNION SINT-GILLOISE – KV OOSTENDE

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE: UNION SINT-GILLOISE – KV OOSTENDE

Selection (19): Phillips, Hubert, Tanghe, Urhoghide, Capon, Medley, Wylin, Ndicka, D’Haese, Amade, Rocha, Sakamoto, Dewaele, Bätzner, Boonen, Atanga, Ambrose, Mebude, Musayev.
Injured: Katelaris, McGeehan, Hornby
Niet geselecteerd: Schelfhout, Badu, Govaers, Osifo, Albanese, D’Arpino, Koziello, Berte, Stiers.
Remarks: Voor D’Arpino komt de match te vroeg. Katelaris heeft nog wat last aan de hiel, McGeehan (enkel) zal wellicht nog enkele wedstrijden missen.

Preview
Na amper een week reizen de troepen van Dominik Thalhammer opnieuw naar de Belgische hoofdstad waar in het Dudenpark het nummer 2 van de Jupiler Pro League partij wordt gegeven.

Previous match:
Afgelopen dinsdag konden de Brusselaars slechts in de slotfase afstand nemen van een sterk Oostende, dat ook aanspraak kon maken op de volgende ronde.
Doelpunten: Boniface en Adingra scoorden de thuistreffers. Ndicka was de auteur van het Oostendse doelpunt.
Geraerts speelde met de volgende ploeg tegen KV Oostende: Moris, Kandouss, Burgess, Van Der Heyden, Nieuwkoop, Amani, Lynen, Teuma, Adingra, Eckert, Boniface. El Azzouzi, Puertas en Nilsson vielen in.

Spelersnieuws:
– Na een disciplinaire schorsing zal sterkhouder Loïc Lepoussin er maandag wellicht opnieuw bijzijn.
– Achter de naam van Dante Vanzeir staat nog een vraagteken, maar Geraerts hoopt hem voor de ontmoeting tegen KVO speelklaar te kregen.

Noteworthy:
– De recente partijen in het Dudenpark werden in de slotfase beslecht. Vorig seizoen bracht Undav Union met een treffer in 83ste minuut langszij, terwijl afgelopen dinsdag ‘Les Unionistes’ het voor de beker haalden met een treffer van Adringa in de 84ste minuut.
– Union kon hun laatste twee competitiewedstrijden in eigen huis niet winnen. De laatste keer dat Union meer dan twee keer in eigen huis niet kon winnen, was in maart. Toen kwam … KVO er 1-1 gelijk spelen.

Game Management:.
Scheidsrechter: Dhr. Arthur Denil
Assistenten: Dhr. Laurent Conotte en Dhr. Michele Seeldraeyers
4de official: Dhr. Simon Bourdeaud’huis
VAR: Dhr. Lothar D’Hondt

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB