All NewsVOORBESCHOUWING – SPEELDAG 10: KV OOSTENDE – KRC GENK

VOORBESCHOUWING – SPEELDAG 10: KV OOSTENDE – KRC GENK

Selection (19): Hubert, Phillips, Tanghe, Urhoghide, Katelaris, Ndicka, Capon, Albanese, D’Haese, Sakamoto, Amade, Rocha, Dewaele, Bätzner, McGeehan, Atanga, Berte, Ambrose, Hornby.
Injured: D’Arpino
Not selected: Schelfhout, Badu, Govaers, Medley, Osifo, Wylin, Koziello, Boonen, Stiers, Musayev, Mebude.

Preview:

Onze komende tegenstander verloor enkel op speeldag 1 met de kleinste score van Club Brugge, terwijl op speeldag 7 gelijk gespeeld werd tegen de buren uit Sint-Truiden. Alle overige partijen werden vooral met mooi voetbal vlot gewonnen.

Inkomende/Uitgaande transfers
Gedurende het tussenseizoen was het ambitieuze Genk actief op de transfermarkt. Castro (middenvelder), Carstensen (verdediger) en Galarza (middenvelder) kwamen de Limburgers versterken. Samatta keerde terug op huurbasis. Odey, Borges, Thorstvedt, Ito, Ugbo, Dessers, Lucumi, Jüklerod en Bongonda zochten hun voetbalgeluk elders.

Previous match:

Op de speeldag 9 verloor Gent in de Cegeka Arena met 1-0 van de ploeg van Wouter Vrancken. Net als de week ervoor op Union wonnen de Limburgers met een doelpunt in de absolute slotfase. Tegen Union schonk Samatta de Limburgers de zege, terwijl tegen Gent aanvoerder Heynen aan het kanon stond.

Coach Vrancken speelde met de volgende ploeg tegen Gent: Vandervoordt, Munoz, Cuesta, McKenzie, Arteaga, Preciado, Hrosovsky, El Khannous, Heynen, Trésor, Onuachu. Németh, Castro en Samatta vielen in.

Spelersnieuws Genk:
Joseph Paintsil is onzeker voor de wedstrijd van zaterdag. Hij hervatte deze week na een hamstringblessure.

Vorig seizoen:
De Kustboys verloren met zware 0-4 cijfers van de Limburgers. De doelpunten werden toen gescoord door Ugo, Ito, Hrosovsky en Thorstvedt. De heenmatch in Genk won KVO wél, met 3-4.

Noteworthy:
– Vorig seizoen verloor KVO met 0-4 van KRC Genk. Van de 4 doelpuntenmakers speelt er geen enkele speler meer bij onze komende tegenstander.
– Opvallend is dat Trésor met 5 assists en 5 doelpunten op dit ogenblik heel toonaangevend is voor zijn team. Hij was betrokken bij vijf van de zes laatste Genkse goals.
– KVO verloor vijf van zijn zes laatste thuismatchen tegen Genk. Daarvoor verloor het slechts één op negen thuiswedstrijden tegen de Limburgers.
– Genk is al acht wedstrijden ongeslagen.

Game Management
Referee: Mr. Wesli De Cremer
Assistenten: Dhr. Martijn Tiesters en Dhr. Michele Seeldraeyers
4de official: Dhr. Tom Stevens
VAR: Dhr. Arthur Denil

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB