Alle NieuwsEUPEN – KVO 0-2

EUPEN – KVO 0-2

KVO sluit de competitie af met een 0-2 zege tegen Eupen. Het werd een typische eindeseizoenswedstrijd met niet al te grote kansen. Ambrose en Albanese bekroonden hun goeie wedstrijd met elk een doelpunt.

Bij de Kustboys werden er maar liefst zes wijzigingen doorgevoerd in vergelijking met vorige wedstrijd. Hubert mocht in doel plaatsnemen in plaats van Scherpen. Jäkel, Duncan, Bätzner, Koziello en Atanga mochten ook aan de wedstrijd beginnen.

Eupen begon sterk aan de wedstrijd. Na drie minuten tikte Nuhu de bal maar net naast. In het midden van de eerste helft herstelde KVO het evenwicht tot Duncan in de 28ste minuut rood pakte. De Kustboys waren even van slag maar konden zich snel herstellen. Eerst volgde er een geweldige trap van Albanese die op de lat belandde. Drie minuten later kwam dan het openingsdoelpunt voor de Kustboys na een heerlijke trap van Ambrose. Zo gingen we rusten met 0-1.

De tweede helft begon rustig met Eupen die de bal rondspeelde zonder al te veel dreiging. Na 62 minuten kwam er dan toch een kans voor Eupen. Prevljak scoorde maar er werd terecht voor buitenspel gefloten.

Het balbezit was de tweede helft vooral voor Eupen. Desondanks kon KVO een paar keer gevaarlijk counteren. Zo trapte Nick Bätzner vanuit een schuine hoek in het strafschopgebied. De Eupense keeper Himmelmann pakte uit met een goede save.

Na 81 minuten was het dan toch raak voor de Kustboys! Albanese kreeg een lange bal en zag dat Himmelmann te ver uit zijn doel stond. Hij trapte van net over de middellijn de 0-2 binnen in een leeg doel.

Eupen was van slag na de 0-2 en kon niet meer reageren. Nuhu had wel nog een waterkansje maar hij tikte de bal te ver voor zich uit.

KV Oostende sluit het seizoen dus af met een driepunter en een (voorlopig) 12de plek.

Doelpunten: 38’ 0-1 (Ambrose), 82’ (Albanese)
Gele kaarten: 13’ Duncan, 24’ Rocha, 55’ Alloh, 71’ Deom, 79’ Lambert, 86’ Konstantelias

Rode kaarten: 28’ Duncan

Scheidsrechter: Dhr. Brent Staessens

Ploegsamenstellingen
KV Oostende: Hubert, Capon, Jäkel, Urhoghide, Albanese, Bätzner, Koziello, Duncan, Atanga, Ambrose, Sakamoto (21’ Rocha)

Invallers: Scherpen, Medley, Ndicka, Rocha, Boonen, Patoulidis, Wylin

KAS Eupen: Himmelmann, Beck (66’ Müsel), Agbadou, Lambert, Alloh (76’ N’Dri), Cools (57’ Konstantelias), Jeggo, Magnée, Deom, Nuhu, Prevljak
Invallers: Konstantelias, N’Dri, Oger, Magee, Heris, Müsel, Nurudeen