Alle NieuwsEUROPE PLAY-OFFS – SPEELDAG 4: KV OOSTENDE – KAA GENT 0 – 4

EUROPE PLAY-OFFS – SPEELDAG 4: KV OOSTENDE – KAA GENT 0 – 4

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Gent werden een aantal spelers gehuldigd.  Sakala speelde zijn honderdste partij voor KVO, terwijl  Hjulsager als meest verdienstelijke speler  de Puis/Verbiest Trofee  in ontvangst mocht nemen.

Na een studieronde kwam KVO opzetten via de infiltrerende D’Haese die geen afspeelpunt vond. De hieruit volgende hoekschop werd door Bolat onhandig tegen zijn eigen paal verwerkt. De volgende kans was voor Vandendriessche maar zijn schot zwaaide af. De bezoekers kwamen tegen de gang van het spel in op voorsprong wanneer Bezus Hubert met een lob te grazen nam (0-1).   Ondanks deze  vroege opdoffer bleef KVO goed combineren en op zoek gaan naar een doelpunt. Ondermeer de ijverige Boonen zag zijn schot voorlangs gaan. Het keerpunt van de partij was de uitsluiting van Guillaume Hubert. Immers, na slecht uitverdedigen kreeg de Oostendse goalie rood wanneer hij Bezus aan de rand van de zestien foutief afstopte. Ndicka was het kind van de rekening en moest plaats ruimen voor invallersdoelman Bram Castro. Gent rook bloed en drukte door. Ngadeu kopte een hoekschop rakelings naast waarna Castro-Montes de score verdubbelde (0-2)

De eerste kans na de rust was voor Gent maar Samoise trapte volledig vrijstaand voorlangs,  Yaremchuk zag zijn plaatsbal op de paal uiteenspatten.  De thuisploeg reageerde via Sakala die zijn schot gered zag worden door Bolat. De kustploeg werd niet gespaard van pech want na een vrije trap van Odjidja verwerkte Vandendriessche de bal in eigen doel (0-3). De thuisploeg gaf niet af en ging op zoek naar een eerredder maar het doelpunt viel aan de overkant. Bezus knalde een voorzet van Castro-Montes na de kluts voorbij een kansloze Castro (0-4). De laatste kans van de partij was voor Yaremchuk maar Castro behoedde KVO voor een forfaitnederlaag.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL