Alle NieuwsGEWIJZIGD HORECAPROTOCOL KOMENDE TWEE THUISMATCHEN

GEWIJZIGD HORECAPROTOCOL KOMENDE TWEE THUISMATCHEN

Gewijzigd horecaprotocol komende twee thuiswedstrijden

Omwille van het aangepaste horecaprotocol van de Pro League inzake het covidbeleid, zien wij ons genoodzaakt om de mobiele drankstanden in de Diaz Arena te sluiten. Drank mag enkel nog genuttigd worden al zittend aan tafels.

Veel clubs kiezen er om organisatorische redenen dan ook voor om álle drankgelegenheid te sluiten, maar zover willen wij niet gaan. Wij willen onze abonnees nog altijd -in de mate van het mogelijke- de service aanbieden om van een frisse Filou, Maes of Coca Cola te genieten.

Daarom blijven de kantines ‘Club 31’ en ‘Kama Lounge’ (vroegere Obi’s Pub) open. En niet enkel het gelijkvloers van de ‘Kama Lounge’, maar ook de bovenverdieping van de ‘Kama Lounge’ (waar de indoor business seats zich bevinden) is vóór de wedstrijd en tijdens de rust toegankelijk voor de supporters van tribunes C en D.

Hiermee breiden we onze horecamogelijkheden in de binnenruimtes gevoelig uit en hopen we om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan het authentieke voetbalgevoel van onze fans.

Concreet betekent dit het volgende:

Kantine ‘Club 31’ is enkel open voor de supporters in de hoofdtribune (vakken A en B).
Kantine ‘Kama Lounge’ (boven- en benedenverdieping) is enkel toegankelijk voor supporters in tribunes C en D.
– Beide kantines zijn enkel open vóór de wedstrijd en tijdens de rust en na de wedstrijd sluit alle horeca om 23 uur, zoals de wet voorschrijft voor alle horeca.
– Drinken kan enkel zittend aan een tafel en dit met maximaal zes personen per tafel.
– Drank kan je dus niet meenemen naar buiten en naar de tribunes.
– Als het maximaal toegelaten aantal personen in een kantine is bereikt, is het niet meer mogelijk om binnen te gaan, tenzij er andere supporters weer vertrekken. Het is dus mogelijk dat er niet voor alle supporters plaats is, maar we doen ons best om zoveel mogelijk fans een pintje of frisdrank aan te bieden. Een plaats reserveren is niet mogelijk.
– Alle horecastanden die buiten staan, zijn gesloten. Het is dus niet mogelijk om iets te eten in de Diaz Arena. Ook de Filou Bierstraat blijft gesloten.
– Last but not least: eenmaal het stadion binnen, is het mondmasker overal verplicht vanaf de leeftijd van zes jaar, zowel binnen als buiten. Het mag enkel uit als je neerzit aan tafel om iets te drinken.

– Zoals al geweten mogen enkel 100 % gevaccineerde of geteste supporters de match bijwonen. Dit op vertoon van het Covid certfificaat, via de Covid Safe App of via een geldig document van het ziekenfonds.

Geen geldige QR code = geen toegang tot het stadion.

We zijn blij dat we jullie nog altijd mogen verwelkomen in ons stadion én jullie ook nog kunnen voorzien van een drankje. Dit is een privilege dat we hebben, dus laat ons dan ook respect hebben voor elkaar en de maatregelen strikt naleven.

Op onze vorige thuiswedstrijd hebben jullie dat voorbeeldig gedaan zonder dat de sfeer in het stadion eronder heeft geleden. In die mate zelfs dat viroloog Marc Van Ranst in ‘De Morgen’ liet optekenen dat de KVO-aanhang voorbeeldsupporters zijn.
Laat ons dit dus aanhouden en tegen Eupen hebben we gezien dat mondmaskers niet belemmeren om ‘uus wèreldploegsje’ vocaal aan te moedigen.

Merci KVO-fans, junder zien bère !

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL