Alle NieuwsIndy Boonen tekent bij t/m 2023

Indy Boonen tekent bij t/m 2023

Indy Boonen heeft zijn contract verlengd met twee seizoenen. De aanvallende middenvelder zijn contract liep af, maar hij bereikte dus een akkoord met KVO t/m 2023.

Indy Boonen arriveerde als 19-jarige in 2018 bij KV Oostende. Hij kwam als groot Belgisch talent over van Manchester United. Als jonge speler liet ie al vrij snel vlagen van zijn grote talent zien, maar een basisplaats afdwingen lukte nog niet meteen.

De spelstijl van Alexander Blessin ligt hem echter als gegoten en afgelopen seizoen moest dan ook zijn moment worden, maar hij werd afgeremd door een langdurige blessure. Op het einde van het seizoen kwam hij – blessurevrij – toch weer op de deur kloppen en in de Play-offs liet hij zich gelden met uitstekende prestaties en twee doelpunten tegen Standard.

Gauthier Ganaye: “Indy had de pech dat hij vorig seizoen lange tijd out was met een blessure, maar in de Play-offs heeft hij zijn talent laten zien. Bovendien is hij nog altijd maar 22 jaar en heeft hij dus nog heel wat progressiemarge. Onze manier van spelen ligt hem ook en we zijn dan ook blij om hem twee jaar langer bij ons te houden.”

Indy Boonen: “Ik voelde me altijd al goed in Oostende en ik wou dan hier dan ook graag blijven. Ik heb het gevoel dat de supporters hier de sterkste Indy Boonen nog niet hebben gezien en ik ben gebeten om mezelf aan hen te tonen. Zeker nu we weer met publiek zullen spelen, hoop ik om mezelf in hun harten te spelen. Ik ben nog altijd maar 22 jaar, maar nu voel ik dat mijn moment is gekomen.”

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL