Alle NieuwsIXINA KEUKENS ONTVING BEACH BUSINESS CLUB

IXINA KEUKENS ONTVING BEACH BUSINESS CLUB

Dinsdagavond vond er een nieuwe Beach Business Club plaats, onze traditionele bijeenkomst van de commerciële partners. Plaats van gebeuren: de Ixina-showroom in Oostende.

In de late namiddag werden de toppartners ontvangen in de Diaz Arena om traditioneel mee op de ploegfoto te gaan met onze spelers en staf. Elke toppartner ontvangt later nog een gepersonaliseerde ploegfoto.


Onze hoofdsponsor Bwin Casino Oostende mee op de ploegfoto

Van de Diaz Arena ging het naar de showroom van Ixina op de Torhoutsesteenweg waar álle commerciële partners van KVO uitgenodigd waren op onze Beach Business Club.

Nadat de partners ontvangen werden met een glaasje bubbels van La Maison du Champagne of een gin-tonic van Wijnhuis Bollaert, én ze mee op de foto mochten met enkele spelers, startten we het officiële gedeelte met Ixina-zaakvoerders Franco en Hilde letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. Niet enkel omdat ze het event hostten maar vooral omdat ze al dertien jaar lang een trouwe partner zijn van onze club. “Mijn mooiste herinnering was de titel in tweede klasse, omdat niemand dat toen verwachtte en die prestatie gebeurde met een beperkt budget. Hopelijk kunnen we die verwezenlijking spoedig herhalen,” zo klonk het uit de mond van zaakvoerder Franco Suriano.


De Ixina-zaakvoerders in de bloemetjes gezet door Stijn Vreven en Anton Tanghe

Daarna werden trainer Stijn Vreven en aanvoerder Anton Tanghe aan de tand gevoeld over de sportieve prestaties. Zij zagen allebei dat het spelpeil in stijgende vorm gaat maar dat we dringend efficiënter moeten omspringen met de kansen. Ook het ‘penaltyspook’ kwam logischerwijs aan bod. “Ik denk dat het vooral een mentale kwestie is,” aldus Tanghe. “Eens die eerste binnen gaat, loopt dat wel los. We moeten er niet al te veel op focussen.” Trainer Vreven beaamde: “Laat ons gewoon verder focussen op ons spel en dan zullen die kansen, inclusief strafschoppen, wel eens worden omgezet. Mijn spelersgroep verdient enkele opeenvolgende zeges. Laat ons ermee starten zondag aanstaande tegen Anderlecht.”

Het sluitstuk van het ‘praatgedeelte’ was voor voorzitter Frank Dierckens. Hij bedankte de aanwezige partners en praatte logischerwijs ook over de financiële situatie van onze club. “Er is geen reden tot grote paniek maar er moet wel een oplossing komen. En die oplossing bestaat uit een overname want onze Amerikaanse eigenaars maakten duidelijk dat ze niet verder zullen investeren in de club. Intussen zijn er twee serieuze overnamekandidaten op de proppen gekomen en ik denk ook dat één van die pistes op korte termijn concreet kan worden afgerond. Hopelijk kunnen we de toekomst binnenkort dus weer rooskleurig tegemoetzien.”


Ook voorzitter Frank Dierckens nam het woord

Daarna was de tijd aangebroken om te ‘speeddaten’. Tijdens vier rondes van telkens een kwartier konden de partners elkaar beter leren kennen en bekijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens de vier rondes werden ook de smaakpapillen verwend met culinaire hoogstandjes van Catering Ma Kwizien. De aanwezigen gingen tevreden en voldaan naar huis.


Tijdens de speeddatingsessies werd er naarstig genetwerkt én lekker gegeten & gedronken

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL