Alle NieuwsJELLE BATAILLE NEEMT AFSCHEID VAN KVO

JELLE BATAILLE NEEMT AFSCHEID VAN KVO

Jelle Bataille verlaat KV Oostende en gaat komend seizoen aan de slag bij Antwerp.

Jelle is een jeugdproduct van KV Oostende en maakte voor het eerst zijn opwachting in de A-kern in januari 2017, toen hij samen met boezemvriend Robbie D’Haese meeging op winterstage. Zijn eerste speelminuten volgden anderhalf jaar later, in augustus 2018.


Jelle Bataille met boezemvriend Robbie D’Haese, op winterstage in Spanje (2017)

In dat seizoen zou trainer Gert Verheyen Jelle definitief omvormen van flankaanvaller tot offensieve rechtsachter. Het was echter in het seizoen erop, 2019-2020, dat Jelle echt een basisspeler werd. Op die rechtsachterpositie ontpopte hij zich tot smaakmaker en op het einde van het seizoen werd hij door de supporters geëerd met de ‘Puis/Verbiest Trofee’ als meest verdienstelijke speler van het seizoen.


Jelle Bataille won in 2020 de Puis/Verbiest Trofee

Afgelopen seizoen bevestigde Jelle als basisspeler en was hij ook een vaste pion in het elftal van Alexander Blessin. Jelle speelde uiteindelijk 92 officiële wedstrijden voor KV Oostende.

Gauthier Ganaye: “We zaten verscheidene keren rond tafel met Jelle om hem langer aan onze club te binden. We kwamen echter niet tot een overeenkomst en vermits hij maar een contract meer had tot 2022 zagen we ons genoodzaakt om hem te verkopen. Het leek ons ook duidelijk dat Jelle zélf ook een nieuwe stap wilde zetten in zijn carrière. We wensen hem er in elk geval veel succes toe en bedanken hem voor zijn bijdrage aan deze club. De inkomende transfersommen zullen worden aangewend om onze club te versterken in alle linies. We zijn daar volop mee bezig en ik kan met zekerheid zeggen dat we komend seizoen zeker opnieuw een competitieve ploeg zullen hebben.”

Jelle Bataille neemt afscheid van de KVO-fans in onderstaande video.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL