Alle NieuwsJPL-SPEELDAG 3: VOORBESCHOUWING RSC CHARLEROI – KV OOSTENDE

JPL-SPEELDAG 3: VOORBESCHOUWING RSC CHARLEROI – KV OOSTENDE

Selectie (19): Hubert, Badu, Urhoghide, Medley, Tanghe, Wylin, Govaers, D’Haese, Ndicka, Amade, Rocha, Dewaele, Bätzner, Patoulidis, Sakamoto, Atanga, Ambrose, Gueye, Berte.
Geblesseerd: Schelfhout (meniscus), Capon (kuit), Katelaris (adductoren), Hornby (knie), Musayev (hamstring) D’Arpino (ligamenten), Kvasina (knie).
Geschorst: Albanese (1/2)
Niet geselecteerd: Duncan, Boonen, Osifo, Koziello, McGeehan, Stiers.
Opmerkingen: McGeehan speelde afgelopen week voor het eerst na zijn blessure een wedstrijd mee met de beloften. Door administratie die niet in handen van KVO ligt, is doelman Phillips nog niet speelgerechtigd.

Voorbeschouwing:

Zaterdag reizen de Kustboys naar het Zwarte Land, waar in het Stade du Pays, Sporting Charleroi partij wordt gegeven.
De Henegouwers worden jaarlijks getipt als outsider voor een POI-ticket en worden als een certitude voor Play-off II aanzien.
Aan de boorden van De Samber was het naar jaarlijkse traditie zeer druk op vlak van inkomende en uitgaande transfers. Naast een aantal uitgaande transfers versterkten de Zebra’s zich met Heymans (Venezia), Benbouali (Paradou), Delavallée (Moeskroen). Bager en Marcq maakten de overstap van Union Sint-Gillis.
Op de eerste speeldag van dit prille seizoen wonnen de troepen van Edward Still probleemloos van de Panda’s uit Eupen (3-1). Vorig weekend werd in de Belgische hoofdstad nipt verloren van Union.

Edward Still speelde met de volgende selectie tegen ‘Les Unionistes’: Koffi, Knezevic, Andreou, Bessilé, Nkuba, Zorgane, Ilaimaharitra, Morioka, Kayembe, Badji, Zaroury. Mbenza, Gholizadeh, Heymans en Benbouali vielen in.

Vorig seizoen verloren de Kustboys in de slotfase met 1-0 van Charleroi. Het enige doelpunt werd toen gescoord door Bessilé.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Kevin Van Damme
Assistenten: Dhr. Tom Vanpoucke en Dhr. Nico Claes
4de official: Dhr. Matonga Simonini
VAR: Dhr. Lowie Vander LindenNEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL