Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO-STVV

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO-STVV

Selectie (19): Hubert, Phillips, Tanghe, Katelaris, Medley, Urhoghide, Capon, Ndicka, Albanese, Wylin, D’Haese, Amade, Dewaele, McGeehan, Rocha, Bätzner, Atanga, Hornby, Ambrose.
Geblesseerd: Schelfhout, D’Arpino, Sakamoto, Berte.
Niet geselecteerd: Govaers, Boonen, Osifo, Koziello, Patoulidis, Kvasina, Musayev, Stiers, Gueye.
Opmerkingen: Nieuwkomer Hornby en McGeehan maken voor het eerst deel uit van de selectie. Albanese keert terug na schorsing. Morgen valt nog één speler naast de selectie.

Zaterdag ontvangen de Kustboys in de eigen Diaz Arena het Sint-Truiden van Bernd Hollerbach en de voormalige KVO-(assistent)coach Markus Pflanz.

De Truienaars begonnen met 3 op 12 aarzelend aan de competitie. Het programma was met Union, Kortrijk, Gent en Anderlecht wel niet van de poes.  Ondanks het zware programma sprokkelden de Limburgers telkens een punt tegen Union, Gent en Kortrijk. Tegen Anderlecht werd kansloos verloren met 0-3.

De ploeg van Hollerbach wil een rustig seizoen spelen met wat uitschieters tegen de toppers uit onze vaderlandse competitie. Het haalde met Kaya (Ingolstadt), Dumont (Standard), Coppens (Duisburg), Bocat (Moeskroen), Fabinho (Benfica), Boya (Antwerp) en Bruno (Gent) heel wat ervaring en talent in huis. Buatu en Lucas keerden na een verhuur terug naar de Limburgse heimat. Anderzijds vertrokken met Klauss, Lavalée en Pius een aantal gekende namen.

Op speeldag 4 verloor Sint-Truiden met de volgende ploeg van Anderlecht: Schmidt, Al, Leistner, Bauer, Hashioka, Boya, Brüls, Koita, Bruno en Hayashi.  Kagawa, Van Dessel, Janssens vielen in. Christian Brüls ontsnapte aan een rode kaart na een natrap op Verschaeren. Hayashi scoorde de enige twee Truiense goals tot nu toe maar hij is enkele weken out en reist dus niet mee naar Oostende.

Vorig seizoen eindigde het treffen tussen de Kustboys en de Kanaries op een brilscore.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Brent Staessens
Assistenten: Dhr. Dirk Gilon en Dhr. Koen Thijs
4de official: Dhr. Jasper Vergoote
VAR: Dhr. Bram Van Driessche

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL