Alle NieuwsKeypoint en KVO met elkaar in zee

Keypoint en KVO met elkaar in zee

KVO heeft er een nieuwe lokale, commerciële partner bij: Keypoint is gevestigd in Gistel en levert als digitale assistent voor vastgoedbeheer vooral diensten aan syndici, verzekeringsmaatschappijen en verzekeringstussenpersonen.

“Wij hebben veel klanten in de streek en een samenwerking met dé voetbalclub aan zee is dan ook een absolute meerwaarde voor ons. KVO is simpelweg top in het organiseren van netwerkevents en de verscheidene partners bij elkaar brengen. Wie kan wat voor elkaar betekenen, dat staat centraal in het businesssegment van KVO. Bovendien zijn wij een jong en fris bedrijf en op die manier delen we dezelfde waarden met KVO, dat met jonge spelers fris en aanvallend voetbal brengt.”

Keypoint is als digitale assistent voor vastgoedbeheer gespecialiseerd in een combinatie van hersteldiensten, digitale producten, advies, ondersteuning en slimme technologie gestuurd via het Keypoint Connect platform. Dit om de centrale link te zijn tussen partijen bij schade en onderhoud en om het management van gebouwen te faciliteren.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL