Alle NieuwsKV MECHELEN – KVO 3-0

KV MECHELEN – KVO 3-0

KVO leed een kansloze nederlaag op het veld van KV Mechelen. Eén goal in de eerste en twee in de tweede helft bezegelden het Oostendse lot.

Debuterend trainer Yves Vanderhaeghe zag in het openingshalfuur een sterk gegroepeerd KVO dat geen kansen weggaf. Maar in het slotkwartier kregen de Kustboys het moeilijk. Schoofs kopte op de lat en Hairemans trapte naast maar de derde keer bleek de goede keer. Een knappe collectieve aanval werd afgewerkt door Mrabti: 1-0, meteen de ruststand.

KVO begon behoorlijk aan de tweede helft maar liep toch al snel tegen een dubbele achterstand aan. Schved draaide zich knap vrij en via het been van Fortes verdween de bal voorbij een kansloze Hubert in doel. Even later bezegelde Schoofs het Oostendse lot helemaal met een wereldgoal. Vanop 25 meter knalde hij de bal staalhard de winkelhaak in: 3-0. KVO kon nog één keer dreigen via Ambrose maar zijn schot vormde geen probleem voor doelman Coucke. Eindstand, 3-0.

Opstelling: Hubert, D’Haese (46′ Capon), Orhughide (46′ Gueye), Tanghe (59′ Ndicka), McGeehan (59′ Batzner), Jakel, D’Arpino, Atanga, Sakamoto, Ambrose (76′ Patoulidis)