Alle NieuwsKV OOSTENDE – CERCLE BRUGGE 2 – 1

KV OOSTENDE – CERCLE BRUGGE 2 – 1

De Kustboys slagen erin om in het slotkwartier een achterstand om te buigen in een overwinning.

In een goed gevulde Diaz Arena begon Cercle gedreven aan de partij. De Vereniging dreigde met een schot van Lopes en een kans voor Vanhoutte waarbij Hubert het onderlinge duel won. Het eerste kwartier was voor de bezoekers waarbij de thuisploeg het moeilijk had om na balbezit tot vlotte combinaties te komen. Vitinho kwam dicht bij de openingstreffer maar de rug van Fortes bracht redding. Iets over het halfuur dreigden de kustboys voor het eerst met een plukbal voor Didillon op een poging van de infiltrerende Ndicka. Op een snoeiharde uithaal van Lopes was Hubert geklopt maar de bal zoefde rakelings naast. Net voor de koffie trapte Lopes een afzwaaier ver naast de muit van Hubert.

Na de rust voerde Blessin een wissel door want Rocha bleef in de kleedkamer voor Tanghe. De eerste kans na de break was voor de bezoekers maar Van der Bruggen trapte de bal pal in de handen van Hubert. Op het uur kregen we de eerste echte kans voor de thuisploeg. Ambrose knalde in de vlucht rakelings naast de kooi van de verbouwereerde Didillon. Aan de overkant was het wel raak wanneer Somers na een snelle omschakeling de bal via Hubert in doel trapte (0-1). Na een heet standje voor het bezoekende doel slaagde Gueye erin de bal voorbij Didillon te koppen (1-1). In het absolute slot van de wedstrijd kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Kustboys wanneer Amade Didillon met een kopbal te grazen nam (2-1). De Vereniging kon niet meer reageren waardoor de felbevochten punten in Oostende bleven.

Doelpunten: 61′ 0-1 Somers, 74′ 1-1 (Gueye), 90′ 2-1 (Amade)
Gele kaarten: 29′ Vanhoutte, 34′ Ambrose, 55′ Utkus
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. Wim Smet
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Hubert, D’Arpino, Ndicka(85′ Patoulidis), Rocha Santos (46′ Tanghe) Jäkel, Fortes, Amade, Capon, Bätzner (76′ Koziello), Ambrose (76′ Kvasina)
Invallers: Schelfhout, Medley, Kvasina, Patoulidis, Koziello, Tanghe, Wylin
Cercle Brugge: Didillon, Vitinho, Sousa, Daland, Utkus, Vanhoutte (62′ Hotic), Da Silva Lopes(78’Decostere), Corryn (82′ Matondo), Van der Bruggen, Millan (83′ Waldà), Somers (78’Deman)
Invallers: Bruzzese, Popovic, Waldo, Decostere, Hotic, Matondo, Deman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL