Alle NieuwsKV Oostende – Moeskroen 0 – 0

KV Oostende – Moeskroen 0 – 0

Een week voor de start van het nieuwe seizoen speelden de kustboys nog een oefengalop tegen 1B ploeg Moeskroen. Bij de thuisploeg bleef de aan heup geblesserde Hubert uit voorzorg de aan de kant. De kustboys domineerden de partij, gaven niks weg maar waren voor doel onmondig.

De thuisploeg begon gretig aan de wedstrijd met hoge druk waar de Henegouwers het zeer moeilijk mee hadden. Het balbezit en het betere combinatievoetbal kwam van Hendry en co, maar tot kansen moest gewacht worden tot op het halfuur. Eerste haalde Hendry een door de buitenspelval geglipte bezoekende aanvaller klasrijk terug terwijl aan de overzijde Gueye vanop de zestien hoog over knalde

Aanvankelijk zagen we eenzelfde spelbeeld na de rust. De grensploeg werd door de hoge druk teruggeduwd. Zowel Gueye als zijn spitsbroeder Kvasina verschenen alleen voor doel maar beide aanvallers konden de bezoekende goalie niet verschalken. Eerst tikte de ervaren Mandanda de bal uit de voeten van Gueye waarna Kvasina in een volgende fase de bal ver voorlangs trapte. Op het uur kregen de bezoekers hun beste kans maar Theate kon na een heet standje voor doel de bal naar veiliger oorden ontzetten. De vinnige Berte kopte een hoekschop van Patoulidis aan de tweede paal net naast en in het absolute slot ranselde Mandanda een schitterende vrije trap van Berte uit zijn winkelhaak.

Ploegopstelling KVO (1ste helft): Schelfhout, Hendry, Medley, Jäkel, Ndicka, D’Haese, Osifo, D’Arpino, Boonen, Kvasina, Gueye

Ploegopstelling KVO (2de helft): Trautner, Theate, Capon, Jäkel, Bätzner, Rocha, Tanghe, D’Arpino (69′ Patoulidis), Kvasina (81′ Stiers), Gueye (81’Berte) , Ndicka (58′ Bouali)

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL