Alle NieuwsKV OOSTENDE – ROYALE UNION SAINT-GILLOISE 1- 7

KV OOSTENDE – ROYALE UNION SAINT-GILLOISE 1- 7

Na een demonstratiewedstrijd gekruid met 7 doelpunten verstevigde Union haar leiderspositie tegen een zeer matig Oostende

De autoritaire leider begon gedreven aan de partij met onmiddellijk een afgekeurd doelpunt. De kustboys reageerden vrijwel onmiddellijk met een kopbal van Kvasina. De bezoekende aanhang kon vroeg juichen want na een opeenstapeling van defensieve fouten mocht Undav de bezoekers op voorsprong trappen (0-1). De hoofdstedelingen stoomden door en verdubbelden op het kwartier de voorsprong via de onvermijdelijke Undav (0-2). De thuisploeg liet zich niet onbetuigd want Ambrose kon de aansluitingstreffer tegen de netten trappen (1-2). De gelijkmaker van Ndicka werd voor nipt buitenspel afgekeurd terwijl aan de overkant Nielsen geen genade kende met de Oostendse goalie (1-3). Met een vierde doelpunt werd de wedstrijd voor de rust reeds in een definitieve plooi gelegd. Burgess tikte een assist van Undav voorbij Hubert (1-4).

Blessin voerde na een rampzalige eerste helft heel wat wissels door. De eerste kans na de break was voor de ingevallen Koziello maar de Fransman trapte rakelings over. Aan de overkant zorgde Hubert met een voegveeg ervoor dat Teuma niet kon scoren. Na een vlotte bezoekende combinatie trapte Undav zijn 3de van de avond tegen de netten (1-5). D’Haese mocht op Moris afgaan maar de Oostendse flankspeler zocht naar een medemaat in plaats van zelf te besluiten. Na een hoekschop knikte Burgess zijn tweede goal voorbij een kansloze Hubert (1-6). Gueye probeerde het met een wanhoopspoging dat ver naast ging. Na een lobje van Vanzeir kopte Undav zijn vierde doelpunt tegen de touwen(1-7).

Doelpunten: 5′ 0-1 (Undav), 15′ 0-2 (Undav), 23′ 1-2 (Ambrose), 31′ 1-3 (Nielsen), 45′ 1-4 ( Burgess), 60′ 1-5 (Undav), 69′ 1-6 (Burgess), 79′ 1-7 (Undav)
Gele kaarten: 53′ Capon
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. Kevin Van Damme
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende:
Hubert, D’Arpino, Ndicka, Jäkel, Fortes, Kvasina (46′ Gueye), Amade (46′ Rocha Santos), Capon, Bätzner (46′ Koziello), Wylin (52′ D’Haese), Ambrose
Invallers: Schelfhout, Medley, Gueye, Rocha Santos, Patoulidis, Koziello, D’Haese
Royale Union Saint-Gilloise:
Moris, Nieuwkoop (76′ François), Nielsen, Undav, (84′ Avenatti) Vanzeir, Burgess (77′ Bager), Teuma (83′ Lazere), Marcq, Van Der Heyden, Kandouss, Lapoussin (70′ Kitoma)
Invallers: Pirard, François, Bager, Sorinola, Amani, Mitoma, Avenatti

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL