Alle NieuwsKV OOSTENDE – SINT-TRUIDEN 0 – 0

KV OOSTENDE – SINT-TRUIDEN 0 – 0

De Kustboys pakken na een kansarme wedstrijd een punt tegen de Kanaries en komen een stap dichter bij het behoud.
Voor de wedstrijd tegen STVV kon Vanderhaeghe niet rekenen op de geblesseerde Duncan en verhuisde Ndicka naar de bank. Atanga en Urhoghide namen hun plaats in. Hollerbach, de bezoekende coach kon niet rekenen op de geschorste Leister.

De eerste kans van de partij was voor de bezoekers na een onnodig weggegeven hoekschop. Gelukkig voor de Kustboys kopte Hara de corner van Brüls naast. De reactie van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten. Na een mooie voorzet van de bedrijvige Sakamoto trapte Gueye de bal in de draai hoog over. De bezoekers zorgden voor onheil wanneer een voorzet van Hara Hashioka net niet bereikte. Konate stak Dony in het straatje maar Capon kon verdere onheil voorkomen. Net voor Van Damme voor de rust blies kreeg McGeehan na een dieptepass een goede mogelijkheid. Echter, onze Noord-Ier kreeg de bal niet onder controle waardoor een bezoekende verdediger kon ontzetten.

De eerste kans na de rust was voor de bezoekers. Na een scherpe voorzet kopte Durkin de bal voorbij Scherpen maar ook naast het lege doel. De thuisploeg reageerde via een voorzet van Rocha Santos. De thuisploeg nam het heft in handen en zocht het bezoekende doel op. De volgende kans was opnieuw voor de kustboys maar Atanga besloot over waarna Rocha Santos hem dit overdeed. Fortes kopte een hoekschop in de handen van de bezoekende doelman die wat later schitterend redde op een schicht van Rocha Santos. Beide ploegen leken tevreden tevreden te zijn met het resultaat want de wedstrijd doofde geleidelijk uit. Met dit puntje komen de troepen van Vanderhaeghe dichter bij het behoud.

Doelpunten:
Gele kaarten: 56′ Hashioka, 62′ Gueye, 73′ Janssens
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. Van Damme
Ploegsamenstelling:
KV Oostende: Scherpen, Capon, Fortes, Jäkel, Urhoghide, Atanga (85′ Albanese), D’Arpino, McGeehan, Sakamoto, Rocha Santos (86′ Batzner) Gueye (74′ Ndicka)
Invallers: Hubert, Wylin, Tanghe, Albanese, Patoulidis, Bätzner, Ndicka
Sint-Truiden: Schmidt, Al-Dakhil, Hashioka, Konate, Hayashi (57′ Klauss) Hara, Bauer, Teixeira, Durkin (70′ Reitz), Bruls (57′ Kagawa), Dony (57′ Janssens)
invallers: Vanmarsinelle, Reitz, Klauss, Kagawa, Janssens, Balongo, Pius

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL