Alle NieuwsKVO – ANTWERP 1-2

KVO – ANTWERP 1-2

Het was Antwerp dat de eerste kansen kreeg maar Benson en Yusuf raakten niet voorbij een attente Hubert. Ook KVO liet zich niet onbetuigd. Eerste ging een schot van Ambrose rakelings naast, daarna kon D’Haese een knappe actie net niet afronden. Aan de overzijde was Naingolan dicht bij de openingsgoal maar zijn heerlijke volley ging rakelings naast. Even later lukte Frey de openingsgoal maar hij stond buitenspel. Vijf minuten voor het rustsignaal scoorde Ndicka namens KVO, maar ook hier ging het doelpunt niet door na nipt buitenspel. Milimeterwerk.

In de tweede helft redelijk wat kansen langs beide zijden. De eerste voor Oostende was al direct prijs. Sakamoto met een heerlijke passeerbeweging en dito bediening voor Medley, die van dichtbij binnen werkte. Antwerp schoot wakker en voerde forcing en KVO loerde op de counter. Het was echter de onvermijdelijke Frey die iets te veel ruimte kreeg en de 1-1 binnen trapte. Even later werd het helemaal een koude douche voor KVO nadat Balikwisha van dichtbij de 1-2 binnen trapte. Markus Pflanz probeerde met enkele wissels om het tij nog te keren, maar 1-2 bleef de eindstand. Volgende dinsdag staat een verplaatsing naar Gent op het programma.

Opstelling: Hubert, Medley (Albanese), Jakel, Tanghe, Ndicka (Koziello), Duncan, McGeehan, Batzner, Sakamoto, D’Haese (Kvasina), Ambrose (Gueye).