Alle NieuwsKVO – DEINZE 4-4

KVO – DEINZE 4-4

KVO heeft in een oefenpot tegen 1B-ploeg SK Deinze 4-4 gelijk gespeeld. KVO haalde in het slotkwartier een 1-4 achterstand op.

KVO trad aan zonder een resem kernspelers. Rocha en Fortes (Kaapverdië) en Bätzner en Jakel (U21 Duitsland) hadden interlandverplichtingen, Gueye, D’Arpino en Tanghe kampten met lichte kwaaltjes en bleven binnen.

De Oost-Vlamingen begonnen complexloos aan de wedstrijd en aan de rust stond KVO maar liefst met 0-3 in het krijt. KVO viel niet op door doortastend verdedigen.
Net na de rust milderde Atanga tot 1-3 maar kort daarna werd het alweer 1-4. KVO leek dus af te stevenen op een zware nederlaag maar in het slotkwartier werd de achterstand nog helemaal goedgemaakt. Kvasina en Ambrose zorgden voor de 2-4 en 3-4 en toen ex KVO-doelman Dutoit een penaltyfout beging, trapte Kvasina de elfmeter binnen. Eindstand: 4-4.

Opstelling KV Oostende: Hubert (46′ Schelfhout), Medley, Ndicka (53′ Brock), Kvasina, Amade (63′ Boufath), Patoulidis, Koziello (46′ Coninckx), Capon (63′ Broché), Wylin, Ambrose, Atanga (71′ D’Haese)