Alle NieuwsKVO EN DECATHLON SAMEN IN ZEE TOT 2026

KVO EN DECATHLON SAMEN IN ZEE TOT 2026

KVO is trots om aan te kondigen dat de samenwerking met Decathlon en Kipsta wordt verlengd tot maar liefst 2026. Dat betekent dat KVO nog zeker vier extra seizoenen met Kipsta als kledijsponsor zal spelen.


Vincenzo Verhoeven, verantwoordelijke voetbalclubs bij Decathlon:
: “KV Oostende omvat alle leeftijdscategorieën op nationaal, provinciaal en gewestelijk niveau. Ook houden ze geen instapselecties, zoals bij de andere professionele clubs wel het geval is. Elk kind of elke jongere die bij KVO wil spelen, is welkom in de club. Die visie sluit aan bij de filosofie die wij als sportketen al lang promoten: sport toegankelijk maken voor iedereen. Samen met KVO verdedigen we dezelfde waarden van solidariteit, vrijgevigheid, toegankelijkheid en familie. Voor ons voetbalmerk Kipsta is KVO trouwens de perfecte partner om te bewijzen dat onze producten kunnen voldoen aan de hoogste eisen van het professionele voetbal, maar tegelijk ook toegankelijk blijven voor de alle vormen van het voetbal: amateurvoetbal tot voetballertjes in de wijk.”

“Maar wij beperken ons niet tot enkel maar kledijpartner. We denken mee met de mensen van KVO over hoe we de synergie tussen Decathlon en KVO nog kunnen versterken. Zo hielden we samen met KVO een denkoefening over het nieuwe logo en heeft onze grafische communicatiecel dan ook het nieuwe logo ontworpen. Of wat te zeggen van de cocreatie waarbij de supporters zélf de #KVO40JOAR-jubileumshirts mochten ontwerpen. Hoe fantastisch zou het zijn mocht KVO een bekerfinale spelen met de speciaal door Decathon ontworpen retro-shirts? We hebben al veel mooie projecten gedaan samen en zijn dan ook blij dat we dit de komende vier seizoenen kunnen verderzetten.”

Bekijk onderstaand de fantastische video van de contractverlenging !

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL