Alle NieuwsKVO IN ZEE MET SUPQ NUTRITION

KVO IN ZEE MET SUPQ NUTRITION

KV Oostende gaat in zee met een nieuwe leverancier van voedingssupplementen en sportsdrinks: supQ.

Joppe Sangen, Managing Director SupQ Nutrition: “Als jong bedrijf zijn wij ontzettend trots op het partnership dat wij aangaan met KV Oostende. Vanuit de eerste vingerafdrukken die SupQ in de wielerwereld heeft achtergelaten is de volgende stap de voetbalwereld. Acteren op het hoogste niveau en daardoor onze producten beschikbaar te stellen voor alle sportliefhebbers in voor ons belangrijke sporten is altijd het doel in onze gesprekken met partners. De keuze voor KV Oostende was snel gemaakt want mensen doen zaken met mensen en dat aspect vonden wij direct terug bij de eerste kennismakingen met de club. SupQ kijkt met veel plezier uit naar een langdurige samenwerking. Voetbal aan zee? Zeker weten!

Bart Brackez, Team Manager KVO: “Vanuit mijn ervaring in de wieler- én voetbalwereld weet ik hoe belangrijk voedingssupplementen zijn. Bovendien moeten ze ook aangenaam zijn om te nuttigen want anders doen de spelers dat toch niet. Maar kijk, alle producten van SupQ zijn getest én goedgekeurd door onze spelersgroep. Ik ben er dus van overtuigd dat dit een perfecte samenwerking wordt.”

Wat is SupQ Nutrition?
Wij kunnen niet zonder voeding. Onze klanten ook niet!
Ons bedrijf richt zich op het verbeteren van prestaties, voedingspatronen en herstelperiodes bij sporters. Onze doelgroep bevat zowel de professionele sporter als de gedreven recreant. De focus ligt op wielersport, hardlopen, voetbal en triatlon. Andere sporten verliezen zeker onze aandacht niet. De passie uit zich in het excelleren in service en nazorg.

Innoveren is communiceren
Wij steken veel tijd in het luisteren naar onze klanten. Opmerkingen, aanmerkingen, wensen maar ook eisen. Onze producten liggen continue onder een vergrootglas met slechts één doel verbeteren van huidige producten en uitbreiding door gewenste producten.

De missie van SupQ?
Bijdragen aan een gezondere levensstijl, het verbeteren van prestaties en bewustwording van de effecten van voeding.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL