Alle NieuwsKVO SPEELT 1-1 GELIJK IN OEFENPARTIJ TEGEN BELOFTEN

KVO SPEELT 1-1 GELIJK IN OEFENPARTIJ TEGEN BELOFTEN

Donderdagvoormiddag stond een oefenpartij ingepland tussen de A-kern en de beloften. Bij de A-kern kwamen vooral spelers in actie die de voorbije weken minder aan bod kwamen. De partij eindigde op een 1-1 gelijkspel.

De eerste helft werd gekenmerkt door veel middenveldspel en weinig kansen. De beloften kwamen vroeg in de match dicht bij de openingsgoal maar Hubert bracht redding. Aan de overzijde kwam Boonen het dichtst bij een doelpunt maar Schelfhout duwde diens kopbal in hoekschop.

In de tweede helft vielen meer kansen te noteren. Medley kopte op de paal en Duncan trapte op de doelman maar de derde keer was de goede keer. Albanese speelde zich knap vrij en trapte mooi binnen in de benedenhoek: 1-0. Amper één minuut later kreeg diezelfde Albanese de kans om meteen zijn tweede te scoren toen hij alleen op doelman Badu afging maar die laatste pareerde knap. Het leek even alsof KVO de score verder zou uitdiepen maar de troepen van Kurt Bataille lieten zich niet onbetuigd en kwamen zelfs op gelijke hoogte. Een sterk spelende Andy Musayev kapte fraai een verdediger uit en werkte beheerst af, 1-1. Even later zorgde een zeer bedrijvige Albanese ei zo na toch nog voor de zege maar zijn schot werd van de lijn gekeerd. Zo bleef de 1-1 eindstand op het bord staan na een aangename pot voetbal tegen een bij momenten zeer knap voetballende beloftenploeg.

Opstelling: Hubert, Patoulidis, Duncan (80′ Urhoghide), Wylin, Tanghe, Medley, Amade, Batzner, Koziello, Boonen (70′ Gueye), Albanese.